Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου στο σχόλιο που έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελεάνα Τρυφίδου στο «Πρωινό ΑΝΤ1» για την σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο παρουσιαστής δεν δίστασε να πει στους ανθρώπους περιοδικού να πάνε να…

«Εξαιρετικός είναι ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά θα πρέπει να θυμάται ιστορία. Κάνει εκπομπή με μια κοπελίτσα στο ραδιόφωνο...», άρχισε να λέει ο παρουσιαστής του Mega, προσθέτοντας πως δεν γνωρίζει την Ελεάννα Τρυφίδου, όταν οι συνεργάτες του του ανέφεραν το όνομά της.

Αναφερόμενος στα σχόλια που έκαναν Λιάγκας – Τρυφίδου στη χθεσινή εκπομπή, ο Πέτρος Κωστόπουλος συνέχισε: «επειδή γίνεται πολύ κουβέντα γύρω από εμένα, την Τζένη, την Μενεγάκη και του έλεγε του Γιώργου, θα έπρεπε να το ξέρει πολύ καλά ο Γιώργος, ότι όταν εγώ ήμουν με τον Λάτσιο και τσακωμένος με την Ελένη, είναι γιατί δούλευα το 2009 στον ΑΝΤ1. Εγώ το 2009 δεν έκανα τηλεόραση! Το 2010 πήγα στον ALPHA και στο τέλος του 2011 ξεκίνησα στον ΑΝΤ1. Τέτοιες ανακρίβειες θα παρακαλούσα, επειδή είναι και ωραίο παλικάρι...».

«Κάτι ανάλογο γράφεται και σε ένα εβδομαδιαίο περιοδικό, ότι εγώ ήμουν με τον Γιάννη πιο πολύ και όχι με την Ελένη επειδή ήμουν υπάλληλος του ΑΝΤ1. Να πάτε να...», συνέχισε ο παρουσιαστής και κατέληξε: «δείτε ότι δεν ήταν έτσι και να επαναρθώσετε θα παρακαλούσα πάρα πολύ. Είναι χυδαιότητα αυτό!».

Δείτε στο βίνεο την οργισμένη αντίδραση του Κωστόπουλου