​Συντονιστείτε αύριο στο Star, γιατί στις 22:00 το βράδυ, έρχεται στους δέκτες σας σε Α΄Τηλεοπτική προβολή, το θρίλερ «Killer Elite», με τους: Robert De Niro, Jason Statham και πολλούς άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς.

  • ΥΠΟΘΕΣΗ:

Ο Ντάνι, ένας από τους πιο ικανούς ειδικούς πράκτορες στον κόσμο, αποφασίζει να εγκαταλείψει την παλιά του ζωή και συνήθειες και να κάνει μια νέα αρχή στην Αυστραλία, κοντά στην αγαπημένη του, Αν.

Τα σχέδιά του όμως ανατρέπονται όταν ο πρώην μέντορας και συνεργάτης του, Χάντερ, πέφτει θύμα απαγωγής. Ο Ντάνι και η ομάδα του θα πρέπει να διεισδύσουν στην πιο σκληροτράχηλη βρετανική στρατιωτική μονάδα και να αντιμετωπίσουν μια ομάδα πρώην στρατιωτών και νυν εκτελεστών, που ακούει στο όνομα «Feather Men», με αρχηγό τον Σπάικ.

Το ανθρωποκυνηγητό, η αγωνία και η καταιγιστική δράση θα ταξιδέψουν από το Μεξικό μέχρι το Παρίσι, από την Αυστραλία μέχρι το Λονδίνο και από το Ομάν μέχρι την Ουαλία ως την τελική κατά μέτωπο αναμέτρηση…

Η ταινία είναι βασισμένη στο best seller του Σερ Ράνολφ Φάινς «The Feather Men» και σύμφωνα με τον συγγραφέα πρόκειται για μια αληθινή ιστορία.

*ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΙΣ 22:00, ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ STAR, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ «ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ».