​Ένα απρόσμενο νέο θα συγκλονίσει σήμερα την «Προδοσία», την καθημερινή σειρά του Star που μεταδίδεται στις 18:40, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το επεισόδιο θα αρχίσει με τον Αλί να ενημερώνει για τις εξελίξεις τη Σελμά, η οποία θέλει να αντιδράσει και να βοηθήσει, όμως, η κατάσταση της υγεί��ς της επιδεινώνεται ραγδαία.

Την ίδια ώρα, στη συναυλία που δίνει ο Μετέ αναγνωρίζει μέσα στο πλήθος τη Νιχάλ. Παρατάει τα πάντα και τρέχει από πίσω της. Δεν την προλαβαίνει. Όμως είναι αποφασισμένος να τη διεκδικήσει. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Νιχάλ έχει πεθάνει…

Παράλληλα, ξεκινάει η δίκη για το διαζύγιο της Μπερίν με τον Χακάν. Η Τζεμιλέ και ο Αλί δεν αφήνουν μόνη στο δικαστήριο τη Μπερίν, η οποία θα δυσκολευτεί αρκετά να διεκδικήσει την κηδεμονία της Ζεχρά.

Η Αϊλίν πηγαίνει στο νοσοκομείο για να την εξετάσει ο γιατρός και εκεί συναντάει τον Σονέρ, που θα χειρουργηθεί για ακόμη μία φορά, ενώ στο νοσοκομείο η Αϊλίν μαθαίνει ένα απρόσμενο νέο

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου