Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα αποκαλυπτήρια των τεσσάρων τραγουδιών που διεκδικούν το «χρίσμα» της Ελλάδας για την φετινή Eurovision και το star.gr σου μεταφέρει όλες τις πληροφορίες για όσα θα ακούσουμε αύριο, Τετάρτη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του star.gr, οι διαγωνιζόμενοι έχουν ετοιμάσει τα εξής:

- Freaky Fortune ft. RiskyKidd: ο Νικόλας Ραπτάκης και ο Θεόφιλος Πουζμπούρης έχουν επιλέξει ένα κομμάτι με αγγλικό στίχο, γραμμένο από τους ίδιους, που θα κινείται με dance – hip hop ρυθμούς.

- Mark Angelo ft. Josephine: ένα δυναμικό pop κομμάτι θα μας προτείνει το ντουέτο, που έχει ενώσει τις δυνάμεις του και στο παρελθόν. Μεταξύ των συντελεστών του τραγουδιού φέρεται να είναι η Μελίνα από τους Vegas και ο Σουηδός Thomas Karlsson.

- Κρυσταλλία: μπορεί να μας συστήθηκε ως pop τραγουδίστρια των Otherview, όμως, έχει αλλάξει πλέον μουσικό ύφος και θα την δούμε να ερμηνεύει μπαλάντα.

- Κώστας Μαρτάκης: με την υπογραφή του Ηλία Κοζά, ο τραγουδιστής «κατεβαίνει» στον ελληνικό τελικό με ένα τραγούδι βαλκανικού ύφους, που δεν αποκλείεται να έχει ελληνικό στίχο.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, αύριο, η ΔΤ θα μεταδώσει για πρώτη φορά τα τραγούδια και θα κάνει γνωστούς τους συντελεστές τους, ενώ ο ελληνικός τελικός, οπότε και θα επιλέξουμε ποιό θα πάει τον Μάιο στην Κοπεγχάγη, θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, 11 Μαρτίου.