​Σε κλάματα ξέσπασε on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφερόμενη στις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τις δυο αποβολές που είχε, πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η παρουσιάστρια, είναι πλέον έγκυος στο δεύτερο μωράκι της, και θυμάται εκείνες τις ώρες, που αν και άσχημες, κάτι είχαν να της διδάξουν όπως είπε:

«Είχα δυο ατυχίες σχετικά κοντά. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Στην πρώτη ατυχία, θεώρησα ότι έγινε. Στη δεύτερη ήταν πολύ σκληρό, γιατί είχα κάνει εξετάσεις και είχα δει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα. Σκεφτόμουν "γιατί σε μένα, γιατί Θεέ μου". Το είχα πάρει προσωπικά, ότι κάτι κάνω λάθος. Τα είχα βάλει με όλους και όλα, κυρίως με τον εαυτό μου. Μίλησα δημόσια γι΄αυτό, επειδή θεωρώ ότι αν έχουμε πίστη σε αυτό που θέλουμε και επιμένουμε και το προσπαθούμε, θα έρθει στη ζωή μας, και όταν έρθει ξεχνάμε όσα έγιναν».

Δίπλα της, είχε μόνο πολύ κοντινούς της ανθρώπους:

«Το πέρασα με πολύ δικούς μου ανθρώπους. Τη δεύτερη φορά, πέρασα από πάρα πολλά στάδια. Φοβήθηκα και απογοητεύτηκα. Θα μπορούσε να είχε επηρεάσει τη σχέση μας αν ο Θέμης ήταν διαφορετικός. Είχα νεύρα, μου έφταιγαν όλα, ήμουν στεναχωρημένη και κατηγορούσα τον εαυτό μου. Αν ο Θέμης δεν με διαχειριζόταν σωστά και δεν είχε υπομονή, θα είχαμε πρόβλημα σίγουρα».

Αν και το δεύτερο μωρό της είναι κοριτσάκι, λέει πως θα ήθελε πολύ να είναι αγοράκι, «για να τιμήσω τον πεθερό μου που έφυγε από τη ζωή. Το πρώτο παιδί που χάσαμε ήταν αγοράκι. Ο πεθερός μου τότε είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ και του έλεγα “μην στεναχωριέστε! Θα ξανακάνουμε αγοράκι!”»

Σε αυτό το σημείο, η Σταματίνα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τ�� συγκίνηση της, ενώ τέλος μίλησε και για την περίοδο που έχασε τη μπαμπά της όσο ακόμα ήταν στην εφηβεία.

Τότε, είχε νιώσει πολλές ενοχές, αφού όπως λέει ένιωθε πως δεν του είχε πει αρκετά «Σ’ Αγαπώ».

Δεκαπέντε μέρες μετά το θάνατό του, τον είδε στον ύπνο της και το περιγράφει:

«Έφυγε ο μπαμπάς μου και δεν θυμάμαι από πότε είχα να του πω σ΄αγαπώ, και αυτό μου δημιούργησε πολλές τύψεις. Παρακαλούσα να τον δω στον ύπνο μου και τον είδα τελικά. Ήρθε στον ύπνο μου μετά από 15 μέρες κ��ι μου είπε “το ξέρω ότι με αγαπάς!”»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.