​Μια πολύ συγκινητική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στην παρουσιάστρια Natalie Pinkham, και ένα ορφανό κοριτσάκι από τη Ρουμανία.

Οι δυο τους, συναντήθηκαν πρώτη φορά το 1999, όταν η Natalia, φοιτήτρια ακόμα στο Πανεπιστήμιο, πήγε να δουλέψει για κάποιο χρονικό διάστημα σε Ορφανοτροφείο της Ρουμανίας, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών.

pre1.jpg
Το πρώτο πράγμα για το οποίο την προειδοποίησαν, ήταν να ΜΗΝ δεθεί, με κανένα από τα παιδιά, μιας και ο αποχωρισμός θα ήταν οδυνηρός.

Ωστόσο η παρουσιάστρια του «Grand Prix» ��εν «υπάκουσε», και δέθηκε με την τότε 3 ετών Mirela.

pre2.jpg
Κάποια στιγμή όμως, έπρεπε να την αφήσει και να επιστρέψει πίσω στην Αγγλία. Ποτέ δεν κατάφερε να ησυχάσει και πάντα την έψαχνε και ανησυχούσε για εκείνη.

pre3.jpg
Πριν ΤΡΙΑ χρόνια, αποφάσισε να γυρίσει πίσω και να την ψάξει. Τη βρήκε, σε άσχημη κατάσταση. Δεν μπορούσε να μιλήσει και να επικοινωνήσει. Έχοντας μεγαλώσει χωρίς αγάπη, δεν είχε αναπτύξει όλες τις λειτουργίες της. Τότε ήταν που αποφάσι��ε να της βρει ένα σπίτι.

Και τα κατάφερε! Τρία χρόνια μετά, η 31χρονη σήμερα Natalie, κατάφερε να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα ώστε η 14χρονη σήμερα Mirela, να αποκτήσει ένα δικό της σπίτι μαζί με τα αδέρφια της.