​Όπως σας είχαμε γράψει αποκλειστικά στο star.gr, η Εύα Αντωνοπούλου, μετά την άφιξη της Άννας Δρούζα στον ΣΚΑΙ, μετακινείται στο δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, με την εκπομπή της να ολοκληρώνει τον κύκλο της στο τέ��ος του μήνα.

Η Εύα Αντωνοπούλου σήμερα αποχαιρέτησε το κοινό στο φινάλε της εκπομπής της, ενώ παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Άννα Δρούζα. Ακόμη, επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάζει το δελτίο του Σαββατοκύριακου από 8 Μαρτίου.

«Ένας υπέροχος κύκλος τριών ετών κλείνει κάπου εδώ. Κι όταν κλείνει ένας κύκλος ξεκινάει ένας καινούριος…καθώς από Τρίτη η Άννα Δρούζα και το "Μπορώ" θα είναι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από τις 2 μέχρι τις 4. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Εμείς, επειδή όπως σας είπα όταν ένας νέος κύκλος κλείνει ένας νέος ξεκινά - έχω λίγο τρακ, οι αποχαιρετισμοί είναι και λίγο περίεργοι-. Θα τα ξαναπούμε στις 8 Μαρτίου. Θα τα λέμε κάθε Σαββατοκύριακο στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Κάθε Σαββατοκύριακο εκεί. Να'στε καλά, καλή συνέχεια και ευχαριστώ πάρα πολύ» ήταν τα λόγια της.

Δείτε το βίντεο