​Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το καλό φαγητό και δεν είναι συνηθισμένη να υποβάλει τον εαυτό της σε εξαντλητικές δίαιτες.

Κι όμως, τους τελευταίους μήνες η σιλουέτα της είναι αρκετά αδυνατισμένη.

dkujhk.jpg
Τι κάνει όμως η Ελένη Μενεγάκη και διατηρείται σε φόρμα; Πόσα κιλά έχασε; Ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής; Γυμνάζεται;

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια, είναι η τέταρτη φορά που απευθύνεται στον διαιτολόγο της, Ηλία Σακκά και για ακόμα μία φορά, είδε άμεσα αποτελέσματα.

«Και τις τέσσερις φορές είδα το ίδιο και ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα», δήλωσε.

Έτσι αυτή τη φορά ο Ηλίας Σακκάς της έφτιαξε ένα διαιτολόγιο με τρία γεύματα την ημέρα, σύμφωνα φυσικά με τις δικές της ανάγκες και επιθυμίες για φαγητό.

Το διαιτολόγιό της, από τη δεύτερη εβδομάδα και μετά, περιλάμβανε τα πάντα: λαχανικά, λαδερά, όσπρια, καθώς επίσης και ζυμαρικά. Τα γεύματά της πάντοτε συνοδεύονταν από μαρούλι, σπανάκι ή ρόκα, που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πιάτο της κάθε φορά που η παρουσιάστρια ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή.

image.jpg
«Με έκανε πολύ χαρούμενη, που στο δεύτερο ραντεβού μας, στο τέλος του μήνα, με ρώτησε τι μου έχει λείψει και του ζήτησα σουβλάκια, έστω και ένα».

Από τον Οκτώβριο μέχρι και σήμερα, η Ελένη έχει χάσει περίπου έξι κιλά και συνεχίζει ακάθεκτη, όχι τόσο για να χάσει βάρος αλλά για να διατηρηθεί στο ήδη υπάρχον.

megenaki-hello.jpg
Πράγματι, εκείνοι που τη ζουν καθημερινά τη βλέπουν να καταναλώνει μικρές ποσότητες φαγητού συνοδευόμενες από μεγάλες ποσότητες σαλάτας.

Φυσικά, δε λέει όχι στις γαστριμαργικές γεύσεις που μαγειρεύουν οι αγαπημένοι της σεφ που φιλοξενεί στην εκπομπή. Απλώς, πλέον, δοκιμάζει με μέτρο, καθώς δεν θέλει να ξεφύγει και πάλι ενώ αποφεύγει τα γλυκά.

Σημαντικό ρόλο στη σμίλευση της σιλουέτας της έπαιξε και η γυμναστική και, συγκεκριμένα, η μέθοδος pilates, που δοκίμασε πέρσι τον Ιούνιο και ξεκίνησε συστηματικά από τις αρχές Σεπτέμβρη, λίγο μετά το τέλος των καλοκαιρινών της διακοπών.

Όπως έχει δηλώσει η Ελένη, ποτέ δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με τη γυμναστική. Μέσω, όμως, του pilates αισθάνεται πολύ καλύτερα με το σώμα της και έχει δει σημαντικές αλλαγές.