Την Πέμπτη 6 Μαρτίου στις 21:00 κάνει πρεμιέρα ο νέος 9ος κύκλος επεισοδίων της σειράς NCIS, που θα μπορείτε να παρακολουθείτε από Τρίτη έως Παρασκευή στις 21:00, στο STAR.

Η NCIS είναι μια ειδικευμένη ομάδα ντετέκτιβ, η οποία ασχολείται με εγκλήματα, που έγιναν στο Ναυτικό και δεν έχουν διαλευκανθεί.

Ο Τζέθρο Γκιμπς και οι συνεργάτες του, ρίχνουν άπλετο φως σε υποθέσεις, που είναι βαθιά θαμμένες και τις καλύπτει μυστήριο. Οι σύγχρονοι «πειρατές» δεν είναι λιγότερο επικίνδυνοι, αφού η τρομοκρατία συνεχίζει τη δράση της. Περιστατικά με υποβρύχια, που εξαφανίστηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη, δολοφονίες εν πλω, μυστηριώδη περιστατικά, που σκεπάζονται από κύματα. Οι ήρωές μας όμως δεν σκοπεύουν να κάνουν πίσω, προτού βγει στην επιφάνεια η αλήθεια. Γι’ αυτούς, η απονομή δικαιοσύνης είναι κάτι περισσότερο από δουλειά, είναι το προσωπικό τους «λιμάνι»...

NCIS - Μαρκ Χάρμον.jpg NCIS - Τζέιμι Λι Κέρτις.jpg

Παραγωγός της σειράς είναι ο Ντόναλντ Μπελισάριο, δημιουργός του «JAG» αλλά και των εξίσου επιτυχημένων σειρών «AIRWOLF» και «MAGNUM P.I.». Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και πηγαίο χιούμορ «συνοδεύουν» τους αξιοπρόσεκτους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες στις περιπέτειές τους, προσφέροντας μια ωριαία τηλεοπτική απόλαυση.
Στον 8ο κύκλο είδαμε να γράφεται το τέλος της κόντρας μεταξύ της ομάδας NCIS και των λατινοαμερικάνικων καρτέλ των ναρκωτικών.

NCIS - Σκοτ Γουλφ.jpg
Στον 9ο κύκλο, ο Γκιμπς θα νιώσει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για τη νέα Γενική Επιθεωρήτρια του Υπουργείου Άμυνας, την ισχυρογνώμονα Σαμάνθα Ράιαν.

NCIS - Σέριλ Λαντ.jpg

Η ομάδα NCIS και το Πολεμικό Ναυτικό βρίσκονται υπό την απειλή ενός νέου και επικίνδυνου εχθρού: του πρώην CEO και νυν τρομοκράτη, Χάρπερ Ντίρινγκ, ο οποίος έχασε το γιο του σε μια πυρκαγιά σε πολεμικό πλοίο και ζητάει να πάρει εκδίκηση από το Ναυτικό αλλά και από την ομάδα NCIS επειδή ο γιος του δεν θα ήταν πάνω στο μοιραίο πλοίο, αν δεν τον είχαν στείλει εκεί. Έχοντας στη διάθε��η του ισχυρά εκρηκτικά, ο Ντίρινγκ ξεκινά να τοποθετεί βόμβες σε πλοία του Ναυτικού. Η απαγωγή του Βανς από τον Ντίρινγκ, καταλήγει σε μια καλοστημένη ενέδρα θανάτου έξω από τα κεντρικά κτίρια της ομάδας NCIS. Ο Γκιμπς αντιλαμβάνεται την τελευταί�� στιγμή την παγίδα, που έχει στήσει ο εχθρός τους, αλλά για κάποιους είναι πολύ αργά. Η τρομακτική έκρηξη προκαλεί τεράστιες ζημιές ενώ η τύχη των Γκιμπς, Τόνι, Μακ Γκι, Άμπι, Ζίβα και Βανς, είναι άγνωστη. Μόλις μαθαίνει τα νέα για την καταστροφή, ο Ντάκι δεν αντέχει και παθαίνει έμφραγμα.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάρκ Χάρμον, Σον Μούρεϊ, Κόουτ Ντε Πάμπλο, Μάικλ Γουέδερλι, Πόλυ Περέτ, Ντέιβιντ Μακ Κάλουμ, Ρόκι Κάρολ