​Συντονιστείτε στο Star την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 24:00, καθώς στο 17ο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Νόμος και Τάξη», θα εμφανιστεί σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, μια βραβευμένη με EMMY ηθοποιός.

Ο λόγος, για την κωμική ηθοποιό Ντέμπρα Μέσινγκ, την οποία θα δούμε σε έναν δραματικό ρόλο, εντελώς διαφορετικό, από τις συνηθισμένες επιλογές και ερμηνείες της.

ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ - ΝΤΕΜΠΡΑ ΜΕΣΙΝΓΚ 1.jpg
Η Μέσινγκ, θα υποδυθεί την "Αλίσια Χάρντινγκ", μια δυναμική ρεπόρτερ, που φτάνει στα άκρα για να βρει τον δολοφόνο της αδελφής της.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ 17ΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ:

Η Αλίσια Χάρντινγκ, παρουσιάστρια μιας πετυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής, λαμβάνει με το ταχυδρομείο ένα ματωμένο μαντήλι μαζί με απειλές θανάτου.

Η βοηθός εισαγγελέα Πάξτον ενημερώνει την ειδική ομάδα πως είχε συνεργαστεί παλιότερα με την Αλίσια όταν προσπαθούσαν να βρουν τον απαγωγέα της αδελφής της, προτού η υπόθεση μπει στο αρχείο.

ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ - ΝΤΕΜΠΡΑ ΜΕΣΙΝΓΚ 3.jpg
Καθώς οι απειλές κλιμακώνονται, οι ντετέκτιβ θέλουν να βάλουν την Αλίσια σε πρόγραμμα προστασίας.Ωστόσο η Αλίσια πιστεύει πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, που σκότωσε την αδελφή της και προσπαθεί να τον προκαλέσει παρουσιάζοντας νέα στοιχεία στην εκπομπή της.

Οι ντετέκτιβ Μπένσον και Του��ουόλα, συνοδεύουν την Αλίσια σε ένα πάρκο, όπου βρίσκουν αρκετά πτώματα. Οι αστυνομικοί κατάσχουν το τηλέφωνο της Αλίσια, φοβούμενοι πως οποιαδήποτε δημόσια ανακοίνωση για τη μεγάλη πρόοδο, που έχουν κάνει στην υπόθεση, θα θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η ομάδα εντοπίζει τελικά τον δολοφόνο αλλά μόνο μετά από μια ακόμα αιματοχυσία.