​Στο «Voice» πήγε η Βέρα Μπούφη, και όπως σας γράψαμε από το star.gr, μόνο ο Αντώνης Ρέμος γύρισε την τελευταία στιγμή από τους coaches.

Πολλοί ήταν αυτοί που εκείνη τη στιγμή έκαναν λόγο στο Twitter για στημένο παιχνίδι, με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν... βροχή.

Λίγο μετά την εμφάνιση της στη σκηνή του "Voice", η ανιψιά της Άννας Βίσση μίλησε στα backstage με τον Θέμη Γεωργαντά, όπου και "άδειασε" το «Voice»:

«Είναι λίγο περίεργο. Στην αρχή δεν αγχώθηκα. Ευτυχώς ο Ρέμος γύρισε γιατί με αναγνώρισε. Κατάλαβε από τη φωνή μου ότι είμαι εγώ».

Αυτά τις προηγούμενες ημέρες, γιατί σήμερα στο πρωινό του ΑΝΤ1, η Βέρα Μπούφη είπε πως ο Αντώνης Ρέμος δεν είχε ιδέα ότι εκείνη θα πάει στο «Voice», ενώ στη θεία της, Άννα Βίσση, το είπε τελευταία στιγμή:

«Δήλωσα συμμετοχή στο show πολύ πριν μάθω ποιοι είναι οι coaches. Και ήθελα να πάω για να δείξω πως δεν είμαι απλά η ανιψιά της Άννας Βίσση. Στον Αντώνη Ρέμο δεν το είχα πει. Δεν μου αρέσει να ζητάω. Στη θεία μου, το είπα λίγες ημέρες πριν πάω στο Voice. Δεν μπήκε στη διαδικασία να πει κάτι στον Αντώνη Ρέμο. Είναι άνθρωπος του δίκαιου και του σωστού η Άννα».

Όσο για τη Δέσποινα Βανδή που δεν γύρισε την καρέκλα της, αλλά και την «κόντρα» με την Άννα Βίσση; Η Βέρα Μπούφη είπε:

«Θα χαιρόμουν πολύ αν γυρνούσε η Δέσποινα Βανδή.Η Άννα δεν έχει κόλλημα με τη Βανδή».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.