Ακόμα ένα επεισόδιο με ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έχει σήμερα η «Προδοσία», η ξένη σειρά του Star που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:40, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Καθώς οι εξελίξεις τρέχουν, ο Κενάν δεν χάνει χρόνο και ποσπαθεί με κάθε τρόπο να ξαναπάρει πίσω τις μετοχές του Ομίλου από τους μικρομετόχους. Όμως, ενώ όλα βαίνουν καλώς στην προσπάθεια του Κενάν να πάρει τις μετοχές που ανήκουν στον κύριο Νουρί, συμβαίνει κάτι αναπάντεχο.

Στο μεταξύ, ο Μετέ αποφασίζει να συναντήσει τη Νιχάλ: εκεί τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη, αφού εκείνη έχει εξαφανιστεί!

Η Αϊλίν καταφέρνει να κοιμηθεί μόνο με την επίδραση των ηρεμιστικών χαπιών, ενώ τρομάζει τους πάντες με την τρέλα που πάει να κάνει.

Την ίδια ώρα, η ώρα της αλήθειας για τον Χακάν, την Μπερίν και τον Αχμέτ φτάνει: η Μπερίν επισκέπτεται τον Αχμέτ που είναι πολύ άρρωστος και τον περιποιείται και ο Χακάν, που έχει εκτιμήσει λάθος την όλη κατάσταση, πηγαίνει στο σπίτι του Αχμέτ για να ζητήσει εξηγήσεις για την παρουσία της γυναίκας του εκεί, έχοντας μαζί του τον Αλί και την Τζεμιλέ, που σπεύδουν για να αποφύγουν τα χειρότερα...

Δες στο βίντεο το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου!