​Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε λόγω της κατάθλιψης…

«Πέρα��α νευρική ανορεξία λόγω της κατάθλιψης. Έφτασα στο όριο να πεθάνω. Διήρκεσε δυόμισι χρόνια. Είχα φτάσει 50 κιλά. Όταν φτάνεις σ" αυτή την κατάσταση αποφασίζεις αν θες να ζήσεις η να πεθάνεις. Εγώ επέλεξα να ζήσω. Γνώρισα μια υπέροχη γυναίκα, μια σπουδαία ψυχολόγο, η οποία με βοήθησε πολύ. Μου είπε «Οφείλεις να σηκωθείς» Όλες αυτές οι αρρώστιες στηρίζονται στη δύναμη της θέλησης» είπε χαρακτηριστικά.

«Βίωσα έντονο ψυχολογικό πρόβλημα που προκλήθηκε από το θάνατο της γιαγιάς μου. Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου ανά καιρούς. Με χτύπησαν αυτοκίνητα, πέρασα νευρική ανορεξία, βουλιμία, έμφραγμα αλλά είμαι από τους ανθρώπους που ότι και να τους συμβαίνει προχωρούν. Δεν έλεγα ποτέ το πρόβλημα μου. Πρώτα το έλυνα και ύστερα το απροκάλυπτα».

Για τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη είπε:

«Η Ελένη έχει αρχίσει πια να επαναλαμβάνει τα τρικ της. Βέβαια, λειτουργεί υπέρ της το γεγονός πως οι υπόλοιποι αντί να της απαντήσουν, την αντιγράφουν. Ένα επιτυχημένο πρότυπο όμως δεν το αντιγράφεις, αλλά του απαντάς. Αυτό είναι το πρόβλημα της ελληνικής τηλεόρασης. Έκανε κάτι που με ενόχλησε και εκεί διέκοψα κάθε σχέση. Είχα καλές αναμνήσεις και συναισθήματα για την Ελένη, χωρίς όμως να έχουμε ούτως ή άλλως κοινά σημεία. Δεν μας συνδέει κάτι.»