​Καραμπόλες έχει προκαλέσει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ η έλευση της Άννας Δρούζα, η οποία όπως σας έχουμε ξαναγράψει από το star.gr, θα παρουσιάζει καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή 14:00-16:00, στις προδιαγραφές του «Μπορώ».

Από τις 16:00-18:00, θα βρίσκονται on air δυο εκπομπές μαγειρικής, ενώ στις 18:00 θα βγαίνει η ε��πομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, παρά τις αντιρρήσεις που είχε αρχικά ο παρουσιαστής.

Έτσι, θα βλέπουμε καθημερινά τον Νίκο Ευαγγελάτο 30 λεπτά νωρίτερα, ενώ η εκπομπή του θα ολοκληρώνεται στις 20:00.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ:

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ανοιχτά είναι τα ενδεχόμενα για το τι θα γίνει με τη Χριστίνα Λαμπίρη και την εκπομπή «Excellent».

Ο σταθμός, θέλει η εκπομπή να παραμείνει καθημερινά 13:00-14:00 έως και τη λήξη της σεζόν, αλλά με μειωμένο το budget της, στο μισό, κάτι για το οποίο έχει εκφράσει αντιρρήσεις η παρουσιάστρια.

Μένει να δούμε τι θα συμβεί, γιατί μπροστά στο ενδεχόμενο να σταματήσει η εκπομπή, οι υπεύθυνοι εξετάζουν δυο ενδεχόμενα:

Το ένα είναι η Εύα Αντωνοπούλου να κάνει καθημερινό δελτίο 13:00-14:00 το μεσημέρι, κάτι το οποίο η ίδια αρνήθηκε, και είπε ότι προτιμά να πάει Σαββατοκύριακο παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Το άλλο ενδεχόμενο, είναι να επιμηκυνθεί κατά μια ώρα η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, κάτι που επίσης αρνήθηκε ο παρουσιαστής.

Ως εκ τούτου, συνεχίζονται οι πιέσεις προς τη Χριστίνα Λαμπίρη.