Ξανά κοντά, έπειτα από περίπου τρία χρόνια «παγωμάρας», ήρθαν οι κουμπάροι Πέτρος Κωστόπουλος, Τζένη Μπα��ατσινού και Ελένη Μενεγάκη, όπως παραδέχθηκαν on air το ζευγάρι των παρουσιαστών!

Η σχέση των κουμπάρων είχε μπει «στην κατάψυξη» όταν περιοδικό ιδιοκτησίας Κωστόπουλου δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της Ελένης με τον Ματέο Παντζόπουλο, αποκαλύπτοντας την σχέση τους. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί, πως το ζεύγος Κωστόπουλου – Μπαλατσινού ήταν εκείνο που είχε προσκαλέσει την Ελένη για διακοπές στα Άχλα, όπου και έγινε η πρώτη γνωριμία με τον καλό της.

«Συμβαίνει αυτό με πολλούς ανθρώπους στη ζωή μας. Κάποιες φορές χανόμαστε, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος και αργότερα συναντιόμαστε ή δεν συναντιόμαστε ποτέ. Όταν, όμως, έχουν υπάρξει στιγμές που είναι πολύ έντονες και έχεις ζήσει πολύ ωραία πράγματα με έναν άνθρωπο, όσο κι αν έχεις απομακρυνθεί, κάποια στιγμή τα ξαναβρίσκεις», είπε η Τζένη Μπαλατσινού, όταν ρωτήθηκε για το πάρτι γενεθλίων για τις κόρες της Ελένης, στο οποίο ήταν παρούσα.

Η παρουσιάστρια του Mega δεν δίστασε να παραδεχθεί πως της είχε λείψει η φιλία με την κουμπάρα της, γιατί την κάνει να γελάει πολύ και κατέληξε: «η Ελένη είναι καλή φίλη, πολύ καλή φίλη. Και όταν έχεις ζήσει στιγμές και πράγματα πολύ δικά σου, αυτό δεν μπορεί να ξεχαστεί, ό,τι και να γίνει».

«Δεν τσακωθήκαμε ποτέ όπως έγραψαν, εγώ ποτέ δεν αντάλλαξα με την Ελένη κανένα μπινελίκι», πήρε την σκυτάλη ο Πέτρος Κωστόπουλος και αποκάλυψε ότι μίλησε με την κουμπάρα του πριν από δύο χρόνια, όταν προέκυψε το οικονομικό του πρόβλημα. «Η Ελένη μου μίλησε εμένα πριν από δύο χρόνια που έπαθα τον τράκο με τον πιο γλυκό τρόπο. Αλλά αυτά δεν είναι θέματα να τα πουλάς, να βγαίνουμε έξω και να λέμε μιλάμε... Εγώ την Ελένη την ξέρω 24 χρόνια, δεν είναι ένα βιολί να το πουλήσεις να το παίξει ένα περιοδικό», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν Κωστόπουλος – Μπαλατσινού για την σχέση με την Μενεγάκη