Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Εκτός των live του «The Voice» άφησε την ανιψιά της Άννας Βίσση, Βέρα Μπούφη, ο Αντώνης Ρέμος και το star.gr σου αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για την αποχώρηση της νεαρής τραγουδίστριας από το talent show!

Αν και το εν λόγω επεισόδιο θα προβληθεί την Παρασκευή που μας έρχεται, οι αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr αναφέρουν πως στις blind auditions, η Βέρα, που εμφανίζεται μαζί με την Άννα και τον Αντώνη στο «Ένα Ή Κανένα», έκανε τον τραγουδιστή να πατήσει το κουμπί και να γυρίσει, ερμηνεύοντας καταπληκτικά το «Οι Φίλοι Μου Χαράματα» της Χάρις Αλεξίου.

Η νεαρή τραγουδίστρια μπήκε στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, ωστόσο, «κόπηκε» στην επόμενη φάση, όπου οι παίκτες της ίδιας ομάδας «μονομαχούν» με ένα τραγούδι που επιλέγει ο ίδιος ο coach.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, το κομμάτι με το οποίο κρίθηκε η παραμονή της Βέρας στο talent show ήταν ξανά της Χαρούλας Αλεξίου: πρόκειται για το «Για Ένα Tανγκό, για το οποίο η τραγουδίστρια απέσπασε κολακευτικά σχόλια από όλους τους κριτές, αλλά ο Αντώνης Ρέμος, σε συνενόηση και με τον βοηθό του, τον μαέστο Χρήστο Σούμκα, αποφάσισε να συνεχίσει ο αντίπαλός της...