​Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί σχετικά με το λόγο που γίνεται από τις πρωινές εκπομπές για το ποιος θα αναλάβει τη θέση των παρουσιαστών την επόμενη χρονιά.

Από τη μία η Ζέτα Μακρυπούλια, καλεσμένη στο Πρωινό μου το πρωί της Δευτέρας, κάνει πλάκα για το αν θα αναλάβει το Πρωινό του Mega του χρόνου, από την άλλη η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά, λέγοντας πως οι συζητήσεις περί μεταγραφών εν μέσω τηλεοπτικής σεζόν λειτουργούν άσχημα στην ψυχολογία των εργαζομένων.

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τη δική του απάντηση λέγοντας: «Τα κανάλια καλά κάνουν και κάνουν ένα σχεδιασμό. Από την άλλη και εμείς οι επαγγελματίες θα πάμε στο ραντεβού. Το θέμα είναι να καταλάβουμε εμείς οι δημοσιογράφοι ότι με αυτά που αναπαράγουμε βγάζουμε τα μάτια μας οι ίδιοι. Δεν είναι ωραίο όταν υπάρχουν εκπομπές στον αέρα, δεν λέω για το τι είπε η Ζέτα, λέω για το πώς αναπαράγονται από τους δημοσιογράφους. Είναι λάθος… είναι ανθρωποφαγικό».

Ο παρουσιαστής ακόμη είπε: «Ξέρουμε τι γίνεται; Εχώ έχω φύγει από τα κανάλια έχοντας συμβόλαιο πάντα. Στην τηλεόραση συμβόλαια είναι ο λόγος σου και η καλή διάθεση. Τα συμβόλαια είναι χαρτιά και σκίζονται».