​Η Κατερίνα Γκαγκάκη, που βρέθηκε στην πρεμιέρα του Τρωικού Πολέμου μίλησε για τις κριτικές που έχει δεχθεί η Δούκισσα Νομικού αλλά και για την μεταγραφή της Ζέτας Μακρυπούλια!

Για την Δούκισσα Νομικού:

«Η Δούκισσα εκ του αποτελέσματος έχει δικαιωθεί με το παραπάνω. Νομίζω ούτε καν τίθεται σαν ζήτημα… η έννοια αρνητική κριτική!»

Για την Ζέτα Μακρυπούλια:

«Εύχομαι ότι καλύτερο! Εύχομαι καλή επιτυχία! Δε νομίζω ότι τίθεται ζήτημα του πόσο καλή παρουσιάστρια είναι η Ζέτα. Για μένα είναι μία από τις παρουσιάστριες που έχουν ξεχωρίσει πάρα πολύ. Είναι εξαιρετική, είναι ωραίος ανταγωνισμός, είναι θεμιτός ανταγωνισμός, άμυλα κι επειδή τη βλέπω και εκτός εύχομαι όλα τα καλά», είπε η διευθύντρια επικοινωνίας του ομίλου ΑΝΤ1.

Ωστόσο, αισθάνθηκε ότι ο σταθμός του Αμαρουσίου έχασε ένα από τα δυνατά χαρτιά του;

«Η έννοια του χάσαμε είναι κάτι το οποίο δεν θα σας απαντήσω εγώ. Δε νομίζω ότι κάποιος κέρδισε ή έχασε. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ μικρή η τηλεοπτική αγορά. Εκείνη τη δεδομένη χρονική περίοδο και αυτή τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο, παρ’ όλα αυτά δε νομίζω ότι μετά από τόσα χρόνια η Ζέτα παύει να είναι συνεργάτιδα και φίλη. Δεν θα πάψει ποτέ», επεσήμανε η Κατερίνα Γκαγκάκη.