Σάλο στην Τουρκία έχει προκαλέσει το περιστατικό με την δημοσιογράφο που χτυπήθηκε από εκτοξευτήρα νερού την ώρα που έκανε ρεπορτάζ!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, την προηγούμενη εβδομάδα η τουρκική αστυνομία χρησιμοποίησε κανόνια νερού και δακρυγόνα για να διαλύσει τους 3.000 συγκεντρωμένους σε ειρηνική διαδήλωση, κατά της δίκης για την απόπειρα πραξικοπήματος και σε αυτή τη διαδήλωση ένα από τα θύματα ήταν η δημοσιογράφος Χούσνα Σάρι από το τηλεοπτικό κανάλι Ulusal, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Χουριέτ». Μάλιστα, χτυπήθηκε την ώρα που βρισκόταν μπροστά από την κάμερα, ενημερώνοντας για τις εξελίξεις στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης.

«Εκείνη τη στιγμή, ήμουν μπροστά στην κάμερα του εικονολήπτη μας. Έδειξα το μικρόφωνο και προσπάθησα να εξηγήσω στους αστυνομικούς ότι είμαι δημοσιογράφος. Το νερό με χτύπησε με τρομερή πίεση στην πλάτη. Με σήκωσε στον αέρα και έπε��α κάτω. Προσπάθησα να σηκωθώ, αλλά με χτύπησαν με το κανόνι μερικές φορές ακόμα. Ένιωσα τρομερό πόνο στα πλευρά μου. Οι φίλοι μου με πήγαν στο νοσοκομείο. Πιστεύω ότι η αστυνομία στοχεύει επίτηδες τους δημοσιογράφους» εξομολογήθηκε η Σάρι.