«Φωτιές» άναψαν οι δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία αποκάλυψε πως δέχεται αυτό το διάστημα κρούσεις ώστε να παρουσιάσει το πρωινό του Mega τις οποίες και μελετά σοβαρά.

Αυτά άκουσε και ο Γιώργος Λιάγκας, που μπορεί να είναι «απέναντι» τηλεοπτικά με τον Πέτρο Κωστόπουλο, τη Τζένη Μπαλατσινού και την ομάδα τους, αλλά τους υποστήριξε λέγοντας:

«Η Ζέτα, είναι εξαιρετική επιλογή για ένα πρωινό πρόγραμμα σε οποιοδήποτε κανάλι. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει πρωινή εκπομπή στον αέρα με ανθρώπους επαγγελματίες που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και δίνουν μια μάχη, είναι πολύ άκομψο να απαντάς όταν σε ρωτάνε “ναι θα το σκεφτόμουνα”».

Πρόσθεσε ακόμα, πως «είναι μια ομάδα εκεί με πετυχημένους ανθρώπους. Σκέψου να βγει ο Μουτσινάς και να πει του χρόνου θα κάνω το πρωινό στον ΑΝΤ1. ��ως θα αισθανθείς; Δεν είναι άσχημο;»

Για να καταλήξει, πως αν αυτό γινόταν σε μένα (εννοώντας αν εκείνος ήταν στη θέση του Κωστόπουλου), «θα πήγαινα στον Λάτσιο και θα του έλεγα εγώ δεν έρχομαι. Αφού με έχεις αναιρέσει! Με τι ψυχολογία να κάνω μετά 3ωρη ψυχαγωγική εκπομπή;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.