Το γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει τις τελευταίες ώρες, ένα κείμενο που εικάζεται ότι ανήκει στον Can Ates, πρώην σύντροφο της «Χουρέμ» και πατέρα του παιδιού της, ο οποίος αναφέρεται σ΄αυτό, τόσο στη γέννηση της κόρης του Lara, όσο και στην Meryem Uzerli.

Ο Can Ates, είχε "κατηγορηθεί" απο την ίδια την ηθοποιό, πως την παράτησε μόλις έμαθε ότι είναι έγκυος, ενώ αρχικά της είχε ζητήσει να κάνει έκτρωση.

Μάλιστα, η Meryem Uzerli σε μια συγκλονιστική της συνέντευξη, είχε υποστηρίξει πως δεν ήταν λεπτό δίπλα της την περίοδο που εκείνη νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική.

  • Η ανακοίνωση λέγεται πως εκδόθηκε μετά τη γέννηση του μωρού, και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αν και είχα αποφασίσει να μη μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, πρέπει να σας πω κάποια πράγματα, για να αποφύγω όλες τις πιθανές ερωτήσεις σχετικά με ένα νεογέννητο μωρό. Πρώτα απ'όλα να καλοσωρίσω σε αυτό τον κόσμο την κόρη μου, αν και θα ήμουν πιο ευτυχισμένος αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές.

Χαίρομαι βέβαια που το μωρό είναι υγιές.Από κει και πέρα η σχέση μεταξύ δυο ανθρώπων, ή ενός ανθρώπου με τα παιδιά του, είναι προσωπικό ζήτημα. Μέχρι τώρα δε μίλησα, γιατί σεβόμουν την ψυχολογία μιας εγκύου, τώρα δε θα μιλήσω για το καλό της κόρης μου.

Άλλο είναι όμως να είσαι καλός μπαμπάς, άλλο καλός σύντροφος κ άλλο καλός σύζυγος.

Αν και χωρισμένος από τη Meryem , με ενδιαφέρει η οικονομική στήριξη, αλλά και η ψυχολογ��κή, της κόρης μου. Θα είμαι κοντά της όποτε χρειαστεί.Από εκεί κ πέρα δε θέλω να ααπαντήσω σε κατηγορίες κ συκοφαντίες. Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο και όλα θα μπουν στη θέση τους».

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό αν η εν λόγω ανακοίνωση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.