Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δώσει τα χέρια με το Mega εξήγησε η Ζέτα Μακρυπούλια στις πρώτες της on camera δηλώσεις μετά την ανακοίνωση ότι θα παρουσιάσει το «Just The Two Of Us», ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο να κάνει το πρωινό του καναλιού!

«Από τη στιγμή που δεν θα πραγματοποιηθεί η παράσταση το Πάσχα στη Θεσσαλονίκη και από τη στιγμή που με το Mega συζητούσαμε εδώ και αρκετό καιρό και θέλαμε να συνεργαστούμε, τελικά, τα βρήκαμε», είπε η ξανθιά παρουσιάστρια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια επισήμανε πως συζητήσεις υπήρχαν εδώ και καιρό, ενώ το θέμα ήταν να βρεθεί ο σωστός χρόνος και το σωστό project.

«Το ότι παίρνω την εκπομπή από τον Γιώργο Καπουτζίδη, είναι μεγάλη τύχη για μένα, γιατί το είχε πάει πολύ καλά και είναι φίλος μου. Από εκεί και πέρα, είναι ένα φορμάτ στο οποίο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και μία άλλη νότα», συνέχισε η παρουσιάστρια, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τα ονόματα που ακούγονται για την κριτική επιτροπή του σόου.

Όσο για τις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει από του χρόνου το πρωινό του Mega; Απάντησε όλο νόημα:

«Επειδή πια αυτή η πρόταση με πολιορκεί πολύ, τη σκέφτομαι λίγο διαφορετικά. Δηλαδή δεν είπα “ναι θα κάνω ένα πρωινό”.Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τις συζητήσεις μου με το Mega, χαίρομαι πάρα πολύ γιατί μιλάω με ανθρώπους που θέλουν να κάνουν πράγματα, έχουν αρκετές προτάσεις και θέλουν να συνεργαστούμε, κι αυτό για μένα είναι το πρώτο για να πω το “ναι”!»