​Τις μπηχτές του προς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε και σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας!

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πύρρου Δήμα στα Καρντάσιανς, ο παρουσιαστής είπε πως οι υπεύθυνοι που παροτρύνουν το κοινό να χειροκροτήσει στις τηλεοπτικές εκπομπές δεν έχουν δημοσιογραφική λογική…, όπως έτσι λανθασμένα έκαναν σε συγκεκριμένα λεγόμενα του Πύρρου Δήμα.

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε πάλι στον Γρηγόρη που δεν ήταν παρών στα γενέθλια της Μαρίας Μπεκατώρου, επειδή ήταν άρρωστος.

«Ρωτάω εγώ το γραφείο τύπου του Ant1… γιατί πάει στο ραδιόφωνο ενώ δηλώνει άρρωστος;» λέει ο παρουσιαστής σχετικά με το μήνυμα που έλαβε από το γραφείο τύπου του σταθμού, το οποίο επιβεβαίωνε ότι ο Αρναούτογλου ήταν άρρωστος.

Όταν και ο Γιώργος Λιανός επιβεβαίωσε πως λείπει και από το ραδιόφωνο τότε ο Λιάγκας είπε: «Γρηγόρη σε βρίσαμε, το παίρνουμε πίσω τώρα… «άκυρο»!

Τουλάχιστον νωρίτερα του αναγνώρισε ότι φέρνει ενδιαφέροντες καλεσμένους λέγοντας: «Το θέμα είναι ότι ο Γρηγόρης φέτος, δεν ξέρω αν κάνει καλές ή κακές συνεντεύξεις, αλλά κάνει εξαιρετικές καλές επιλογέ�� καλεσμένων και μπράβο του γι΄αυτό».