​Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου πήγαν στο Shamone, όπου ο παρουσιαστής γιόρτασε τα 2 χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού του...

Εκεί έδωσε την απάντησή της η Μαρία Μπακοδήμου στις πρόσφατες δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή ότι η εκπομπή που κάνει η παρουσιάστρια του STAR μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο «είναι η εκπομπή που έχει τη λιγότερη δουλειά και τη λιγότερη έμπνευση και βασίζεται ακριβώς στη ��ομή του "Όλα" χωρίς να έχει καταλάβει ποιο είναι το "Όλα"».

«Δεν είναι από τα πρόσωπα που υπολήπτομαι, οπότε δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο», δήλωσε η Μαρία και συνέχισε: «Από εμάς δεν υπάρχει προηγούμενο γιατί πολλά όνειρά μας τα έχουμε κάνει πραγματικότητα. Ο καθένας είναι αυτός που είναι και φαίνεται. Έχουμε καταλάβει πολλά πράγματα»!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος από την πλευρά του, είπε: «Ο Βαγγέλης Περρής θέλει να έχει μια γλώσσα που είναι αυτή. Καλά κάνει. Δικαίωμά του είναι. Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να λέει τη γνώμη του. Όποιος νομίζει ότι είναι άσχημη η δουλειά μου μπορεί να το εκφράζει».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...