​Μάλλον ξινή τους βγήκε η έξοδος στα μπουζούκια, τόσο του Δημήτρη Ουγγαρέζου όσο και του ραδιοφωνικού έτερου ήμισυ του, Stam Din Dan Done!

Όπως διαβάσαμε στην ιστοσελίδα enimerosi24, ο συνεργάτης του Δημήτρη προκάλεσε φασαρία με την συμπεριφορά του απέναντι σε γνωστή τραγουδίστρια.

Μετά από ρεπορτάζ του star.gr, μάθαμε ότι τα αγόρια πήγαν να απολαύσουν το επιτυχημένο σχήμα του Teatro, όπου εμφανίζονται η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης , ο Stan και η Τάμτα. Στον Σταμάτη, πάντως, φαίνεται πως δεν άρεσε και πολύ η Πάολα, οπότε αντί για λουλούδια… άρχισε να της πετά παγάκια… έχοντας μια προκλητική συμπεριφορά, όπως μας είπαν άνθρωποι του μαγαζιού.

newego_LARGE_t_661_105399414.JPG
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στον ραδιοφωνικό παραγωγό έγινε μια σύσταση, προκειμένου να μην γίνει κανένα ατύχημα στην πίστα και εκείνος… συνέχισε την προκλητική συμπεριφορά του!

Τότε, η ασφάλεια του μαγαζιού τον έβγαλε σηκωτό, ενώ αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι «έφαγε και μερικές ψιλές», με αποτέλεσμα να μπει στο τζιπ του με την ουρά στα σκέλια!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος; Άφαντος! Ούτε πήρε θέση… ούτε ηρέμησε τα πνεύματα!

Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου:

Σχολιάζοντας το ρεπορτάζ του star.gr στο Twitter , o Δημήτρης Ουγγαρέζος διευκρίνισε πως όσα λέγονται για εκείνον είναι ψευδή, χωρίς ωστόσο να διαψεύσει το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη ο συνεργάτης του και την κατάληξή του!