«Δημοσιογραφικά παρωχημένους» χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιάγκας όσους ασχολήθηκαν με την Άσπα Τσίνα, και την Φωτεινή Ράλλη, τις δυο παίκτριες του «Fame Story 1», με την αιώνια κόντρα που κρατά 12 χρόνια.

Ο παρουσιαστής, είπε πως «θεωρώ ότι είναι δημοσιογραφικά λίγο παρωχημένο να γυρίσεις το χρόνο πίσω 12 χρόνια. Τα πράγματα εξελίσσονται!», εξηγώντας ότι δεν έχει ενδιαφέρον να βγαίνει η μια και να κατηγορεί την άλλη ότι της πήρε τα ρούχα.

Φυσικά, τα «καρφιά» του πήγαιναν στην Ναταλία Γερμανού που είχε καλεσμένη την Άσπα Τσίνα, και στην Ελεονώρα Μελέτη, η οποία φώναξε στην εκπομπή τη Φωτεινή Ράλλη, ώστε ν΄απαντήσει στην Άσπα Τσίνα.

  • Αυτά άκουσε και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία του απάντησε on air:

«Χρονομετρήσαμε πόσο χρόνο κράτησε η άποψη του; Περίπου 20 λεπτά! Δηλαδή σχεδόν μια ενότητα.Μήπως κάνει πλάκα όμως; Γιατί τελευταία κάνουμε πολύ “χιούμορ”».

Πρόσθεσε ακόμα, πως «εμένα μου άρεσε η συνέντευξη της Άσπας Τσίνα στη Ναταλία, πολύ περισσότερο απ’ ότι θα μου άρεσε η συνέντευξη σε ένα πρόσωπο που είναι στην επικαιρότητα».

Τέλος, δεν έκρυψε ότι δεν της άρεσε το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε βγει και είχε πει διάφορα πράγματα για την απόφαση του Φώτη Σεργουλόπουλου να αποκτήσει μωρό, ενώ μια εβδομάδα αργότερα βγήκε στο editorial του και εκφράστηκε εναντίον του ρατσισμού:

«Είχε γίνει ένα ζήτημα τις προάλλες με αφορμή την απόφαση του Φώτη ν΄αποκτήσει ένα παιδί. Και είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τον Γιώργο Λιάγκα. Μετά από μια εβδομάδα έπεσε στα χέρια μου ένα editorial του Λιάγκα που μιλούσε για τον ρατσισμό, όπου έγραφε ότι ο Έλληνας είναι κομπλεξικός, δεν δέχεται τις απόψεις των άλλων και πρέπει να προσαρμόζεται! Και λέω “δεν μπορεί να είναι αυτός ο Γιώργος Λιάγκας”.»

Θέση στο ζήτημα πήρε πάντως και η Αλεξάνδρα Τσόλκα, που είπε:

«Ο σύζυγος παρουσιαστής δεν θα μας κάνει αρχισυνταξία σε ο,τι γράφουμε».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ.