​Μια αρνητική κριτική δημοσίευσε «Το Βήμα» για την Δούκισσα Νομικού που έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο… Οι γνώμες διίστανται για την παρουσιάστρια.

Διαβάστε την κριτική:

«Έχει εξωπραγματική ομορφιά κι αυτό το εύθραυστα κουκλίστικο προφίλ που βγάζει προς τα έξω την κάνει ιδιαίτερα συμπαθή, ακόμη και στον γυναικείο πληθυσμό που δεν φημίζεται για την ανωτερότητά του.

Για ποιον ακριβώς λόγο όμως, εκτός από οικοδέσποινα του σόου «Dancing with the stars» (ΑΝΤ1), πρέπει να ανεχθούμε και να αποδεχθούμε τη Δούκισσα Νομικού ως μία εκ των πρωταγωνιστών στον «Τρωικό πόλεμο»;

Αυτό το «υπερθέαμα για όλη την οικογένεια» που ανεβαίνει στο Παλλάς σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου, εκτός από τον Όμηρο, τους αρχαίους τραγικούς και τη μυθολογία, μπερδεύει εκνευριστικά το θέατρο με την τηλεόραση.
Η μικρή γεύση που πήραμε από τα χορευτικά σε περασμένο live του καναλιού μάς άφησε πικρή επίγευση: εναέριες ��ούμπες ξανά και ξανά, κινήσεις και κοστούμια που θυμίζουν ξεφτισμένα τεύχη από «Κλασικά εικονογραφημένα» και στη μέση η Δούκισσα ως Ωραία Ελένη, να εκτελεί μηχανικά άνευρες κινησούλες και να ποζάρει όλη την ώρα φιλήδονα ή φιλάσθενα δίνοντάς σου την αίσθηση ότι δεν ξέρει ούτε πού πατάει ούτε πού βρίσκεται. Ωραία θα ήταν, έτσι για αλλαγή, να βλέπαμε σε τέτοιες φιλόδοξες παραγωγές να πρωταγωνιστούν ηθοποιοί που έχουν ματώσει σε μαθήματα χορού και υποκριτικής. Και σίγουρα, υπάρχουν αρκετές που θα μπορούσαν να συναγωνιστούν σε ομορφιά ακόμη και την εκθαμβωτική Δούκισσα.»