​Την εκρηκτική Άσπα Τσίνα είχε καλεσμένη η Ναταλία Γερμανού στην βραδινή της εκπομπή, που για όσους δεν την θυμάστε ήταν παίκτρια στο Fame Story 1 το 2002...

Εκείνη την εποχή η παίκτρια του μουσικού ριάλιτι είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια με τις κόντρες της…

Δώδεκα χρόνια μετά η Άσπα Τσίνα δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είναι και .....ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ!

«Πράγματι είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων. Νομίζω ότι δεν πρέπει να είμαστε απαθείς, ειδικά σε τέτοιες εποχές. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να πολιτευτώ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το έχω και στόχο».

Παραμένει ζευγάρι με τον τότε σύντροφό της, Γιάννη Μπέη, ενώ έχουν αποκτήσει και ένα παιδάκι τον Ιάσωνα-Παναγιώτη που τον φωνάζουν JP... και ζουν στα Τρίκαλα.

Όσον αφορά την καριέρα της τα τελευταία χρόνια αποτελεί μία από τις βασικές τραγουδίστριες της Ορχήστρας "Βασίλης Τσιτσάνης", η οποία πραγματοποιεί διάφορα μουσικά αφιερώματα στη ζωή και στο έργο του Βασίλη Τσιτσάνη και άλλων σημαντικών δημιουργών.

Τι είπε για εκείνη την εποχή που τραγουδούσε στις πίστες;

«Βγαίνει ο δίσκος... Πού θα δουλέψεις; Και αρχίζουμε... Μου είχαν προτείνει να πάω στην Πέγκυ Ζήνα. "Όχ�� δεν πάω εκεί". Έλεγα όχι γιατί ένιωθα ότι δεν μου ταιριάζει στην αισθητική μου. "Σνομπ η Άσπα". "Ψώνιο η Άσπα". Τελικά, έκλεισα στο REX. Δεύτερο γυναικείο όνομα, ρόλος αναντίστοιχος. Πρώτο όνομα η Καίτη Γαρμπή. Έλεγα πέντε τραγούδια δικά μου και ένα ντουέτο με τον Λάμπη και μετά γεια σας. Μετά έκλεισε το μαγαζί. Έμεινε και αυτό πίσω... Ξέρεις, αν κάτι το αφήνεις σε αφήνει κι αυτό. Χώρια που υπέφερα και στην Αθήνα».