Πρώτη ανάρτηση: 08/02/2014 00:40​

Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή είχε το «Voice» της Παρασκευής, όταν την εμφάνιση της στο show, έκανε η τραγουδίστρια Αγγελική Ζήκα.

Η Αγγελική, είχε κάνει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια της τη δεκαετία του ’90. Ωστόσο εξαιτίας επαγγελματικών και προσωπικών λόγων, «χάθηκε», ενώ παράλληλα πάλεψε και με τον καρκίνο, βγαίνοντας νικήτρια.

Η 42χρονη σήμερα Αγγελική, δεν έχασε λεπτό την ελπίδα της, και έτσι αποφάσισε να επιστρέψει δυναμικά στο τραγούδι, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα της:

«Τον Μάρτιο του 2009 πάνω στην πιο ωραία φάση της ζωής μου, μου διαγνώστηκε καρκίνος στο στήθος. Θα πω κάτι κλισέ, αλλά η πρόληψη είναι ο,τι πιο σπουδαίο υπάρχει. Το Voice δεν είναι η τελευταία ευκαιρία. Μέχρι και τα βαθειά γεράματα κάποιου υπάρχουν ευκαιρίες».

Ανεβαίνοντας στη σκηνή, ερμήνευσε με συγκινητικό τρόπο το τρα��ούδι «Στερεότυπα» της Δήμητρας Γαλάνη, κάνοντας τους κριτές να γυρίσουν, με τον Αντώνη Ρέμο να την αναγνωρίζει και να λέει τα καλύτερα για εκείνη:

«Είναι πολύ αγαπημένη φίλη. Έχουμε δουλέψει μαζί πριν από πολλά χρόνια. Είναι ένα μοναδικό πλάσμα, και μια ψυχή που δεν παίζεται. Δεν μας ενημέρωσε κανείς ότι θα έρθει. Ούτε η ίδια. "Άγγιξες την καρδιά μας με τη φωνή σου!"» της είπε.

Στο τέλος πάντως, η Αγγελική επέλεξε την Μελίνα Ασλανίδου για coach.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.