Άγρια κόντρα ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την Κατερίνα Καινούργιου με αποτέλεσμα να πάρουν θέση όλα τα πρωινά της ελληνικής t.v.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κ. Μπογδάνος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τον Γιώργο Παπαδάκη και έκανε λόγο για μαθουσάλες στην τηλεόραση.

Βγήκε τότε η Κατερίνα Καινούργιου από τους Δέστε τους και σε έξαλλη κατάσταση τον χαρακτήρισε «αδαή, αγενή και απαράδεκτο».

Και επειδή ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος όπως φαίνεται δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, βγήκε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη Excellent και απάντησε στην Κατερίνα:

«Ο ευφραδής, εύστροφος και εύγλωττος κ. Μουτσινάς, χθες κατάλαβε ότι η μία από τις δύο συνεργάτιδές τους, η πλέον πνευματικά ανοχύρωτη από τις δύο η κα. Καινούργιου, σε κάποια στιγμή το παράκανε και προσπάθησε να την κατευνάσει. Η κα Καινούργιου, την οποίας το όνομα παραδόξως γράφεται με «αι» και όχι με «ε» είναι λογικό ότι δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Βλέπω ένα μεγάλο τραπέζι με περιοδικά, τα οποία ανοίγω και βλέπω, η κα Καινούργιου πήγε για ψώνια, η κα Καινούργιου έβαλε αυτό, η κα Καινούργιου σχεδιάζει ρούχα, η κα Καινούργιου κάνει τα μαλλιά της, τις τρέσες της, τα φρύδια της, τα μύδια της. Η κα Καινούργιου προβάλλει ένα μοντέλο, το μοντέλο της γυναίκας που υποτιμά το φύλο της που με αισθητικές παρεμβάσεις προχωράει προς την επιτυχία. Δεν την έχω ακούσει ποτέ να αρθρώνει ουσιαστικό λόγο για την κρίση που βιώνει η χώρα μας», είπε ο δημοσιογράφος και έκανε τους παρουσιαστές των πρωινών να φρίξουν.

Πρώτος και καλύτερος ο Γ. Λιάγκας που σχολίασε με έντονο τρόπο τις δηλώσεις του Κ. Μπογδάνου.

«Ο Κωνσταντίνος έχει μια τρικυμία εν κρανίω. Έχει πέσει θύμα αυτού που ο ίδιος καταγγέλλει. Η τηλεόραση είναι κρεατομηχανή και για να τραφεί θέλει φρέσκο αίμα. Ο Μπογδάνος είναι αυτό το φρέσκο αίμα που χρειάζεται η τηλεόραση. Τον έχουν πάρει τώρα όλες οι εκπομπές και τον βγάζουν γιατί πουλάει, αλλά έχει χάσει λίγο το μέτρο. Τον έχει τρελάνει η δημοσιότητα. Στην ψυχαγωγία δεν είναι κακό να χρησιμοποιείς την ομορφιά σου. Δεν θα έπρεπε ρε Κωνσταντίνε όλοι να βγαίνουμε και να μιλάμε επί της κρίσης και δεν έχουμε και τις γνώσεις όλοι. Την Κατερίνα δεν την έχει εκεί ο Alpha για να πει την γνώμη της και να λύσει το οικονομικό πρόβλημα», είπε.

Η Τζένη Μπαλατσινού πάλι, λακωνική όπως πάντα είπε:

«Εγώ θέλω να πω ότι η απόσταση από το σοβαρό στο γελοίο είναι μικρή, από το γελοίο στο σοβαρό είναι τεράστια», ενώ μαζί της συμφώνησε και ο σύζυγός της Πέτρος Κωστόπουλος λέγοντας:

«Όταν λες εγώ θέλω να αλλάξω το πνεύμα της ελληνικής τηλεόρασης, την προσέγγιση του κοινού, νομίζω ότι έχεις ξεφύγει λίγο».