Ότι η κόρη της Λάουρα έχει γενέθλια την ίδια μέρα με την Φαίη Σκορδά, μας αποκάλυψε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, όμως οι τηλεθεατές της, την ενημέρωσαν ότι την ίδια μέρα έχει γενέθλια και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Αναρωτιόταν λοιπόν το κορίτσι πόσο χρονών να γίνεται ο παρουσιαστής με τους συνεργάτες της να λένε ότι κλείνει ακόμα και τα… 40.

Για να τους φύγει το μαράζι λοιπόν, �� Κατερίνα Ζαρίφη πήρε τηλέφωνο τον Δημήτρη την ώρα της εκπομπής για να τον ρωτήσει.

«Δεν μου λες Δημήτρη, ρωτά η Ελένη πόσο χρονών είσαι», του είπε κι εκείνος έμεινε κόκκαλο.

«Ποια Ελένη;», ρώτησε σαστισμένος κι εκείνη του απάντησε:

«Η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ»…

Για να συντομεύουν λοιπόν όλο αυτό, πήρε η Ελένη το τηλέφωνο και είπε στον Ουγγαρέζο:

«Αγόρι μου χρόνια σου πολλά. Έχουμε να μιλήσουμε καμιά δεκαριά χρόνια που ήρθες στην εκπομπή, αλλά μόλις μου έγραψαν στο Twitter ότι έχεις γενέθλια την ίδια μέρα με την κόρη μου. Η πρώτη σου συνέντευξη ήταν, να μην το ξεχνάς αυτό, γούρι σου έφερε. Μια χαρά… έχεις πιάσει τη θέση στο Mega και δεν κουνιέσαι».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πάλι άκουγε και δεν έβγαζε άχνα.

«Αισθάνομαι όπως εκείνη τη φορά που με είχε πάρει τηλέφωνο ένας λοχαγός και βάρεσα προσοχή από το τηλέφωνο», είπε στην Ελένη, κάνοντάς την να ξεκαρδιστεί στα γέλια.

«Πόσο γίνεσαι παιδί μου γιατί έχουμε βάλει στοίχημα», τον ρώτησε τότε το Λενιώ κι όταν εκείνος της είπε ότι κλείνει τα 34, εκείνη έκπληκτη του είπε ότι έπεσε έξω, αφού δεν τον έκανε πάνω από 31.

Δείτε το video…