Απίστευτες διαστάσεις παίρνει η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον πρώην της Γιάννη Λάτσιο. Οι σχέσεις τους έχουν πλέον φτάσει σε οριακό σημείο, με αποτέλεσμα να ανταλλάσουν βαριά λόγια ο ένας στον άλλο.

Η Ελένη μάλιστα ��αρά τις προσπάθειές της να δείχνει καθημερινά στην εκπομπή της χαρούμενη και κεφάτη, όταν σβήνουν οι κάμερες, κλείνεται στον εαυτό της και δείχνει πιο προβληματισμένη από ποτέ.

menego1.jpg
Η αντιπαράθεση των δύο πρώην συζύγων έχει ξεπεράσει κάθε όριο ευγένειας, με αποτέλεσμα να ανταλλάσουν φαρμακερά λόγια. Τόσο πολύ έχει στοιχίσει στην Ελένη όλη αυτή η κατάσταση που για πρώτη φορά δείχνει να έχει χάσει την ψυχραιμία της.

«Δεν αντέχω άλλο. Δεν κοιμάμαι τα βράδια, βλέπω εφιάλτες, έχει καταστραφεί η προσωπική μου ζωή. Φοβάμαι ότι θα κάνω καμιά τρέλα», φέρεται σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της να λέει η Ελένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική κόντρα της παρουσιάστριας με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 δεν περιορίζεται πλέον μόνο στα οικονομικά θέματα. Στις προτάσεις της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου εμπεριέχονται και χαρακτηρισμοί που δεν τιμούν κανέναν από τους δύο, ενώ γίνονται νύξεις και για οικονομικά θέματα που δεν θα έπρεπε να βγουν προς τα έξω.

menego2.jpg

Η Ελένη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μαζί με τους δικηγόρους της προσπαθεί να σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρει�� για να ανταπεξέλθει στην μεγάλη δικαστική μάχη που έχει ξεκινήσει με τον Γιάννη Λάτσιο.

Στο πλευρό της είναι ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος, ο οποίος προσπαθεί να την ηρεμήσει. Όμως είναι τόσο άσχημες οι σχέσεις της παρουσιάστριας με τον πατέρα των παιδιών της που τίποτα δεν δείχνει να της φτιάχνει τη διάθεση.

menego3.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Λάτσιος είναι εκείνος που διατηρεί πιο ψυχρή στάση, ενώ οι δύο πρώην σύζυγοι δεν φαίνεται να βάζουν νερό στο κρασί τους, ούτε καν για χάρη των παιδιών τους.