​Η Ελεονώρα Μελέτη την περασμένη εβδομάδα μέσα από την εκπομπή της «Μελέτησέ το», μίλησε για τη σχέση της με την Λίτσα Πατέρα όταν ήταν στο «Πρωινό Καφέ» και αποκάλυψε ότι παρά τις προσπάθειές της να προσεγγίσει τη γνωστή αστρολόγο, εκείνη δεν απαντούσε στα μηνύματα της παρουσιάστριας!

Όταν η Λίτσα Πατέρα έδωσε συνέντευξη είπε ότι: «Εγώ είμαι φανατική AΝΤ1 που σημαίνει αυτό πως όποιον και αν έβαζε το κανάλι να κάνει μια εκπομπή εγώ προσπαθούσα με τον τρόπο μου να βοηθήσω όσο γίνεται από τη δική μου θέση για να πάει καλά η εκπομπή και ο AΝΤ1. Από εκεί και πέρα το να επιλέγεις φίλους και να έρχεσαι πιο κοντά νομίζω πως έχω κάθε δικαίωμα. Είναι δικό μου θέμα και δική μου επιλογή. Λάθος σωστή είναι δική μου επιλογή. Δεν καταλαβαίνω προς τι όλο αυτό. Στη δουλειά μου ήμουν άψογη, την πρώτη χρονιά που πήραμε την πρωτιά μιλούσα μια- μιάμιση ώρα συνέχεια. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω, Εγώ τη φιλία την θεωρώ ιερή. Άλλο πράγμα η γνωριμία άλλο η φιλία και έχω κάθε δικαίωμα να επιλέγω. Προς τι τα παράπονα δεν το καταλαβαίνω».

Την Κυριακή η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, έγραψε: «Έχω κάθε δικαίωμα να διαλέγω φίλους, αλλά φέρομαι όμορφα σε εκείνους που απορρίπτω».

sfgjyj.jpg