Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξή της η Ναταλία Γερμανού απαντώντας μεταξύ άλλων και στις φήμες που την θέλουν τσακωμένη με την Δέσποινα Βανδή αλλά και για τις υποτιθέμενες κόντρες της... όπως αυτή με τον Γιώργο Λιάγκα και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το Ναταλάκι αρχικά απαντά στις φήμες για παρεξήγηση με τη Δέσποινα Βανδή σημειώνοντας «Για να τη λύσουμε και αυτή την παρεξήγηση, γιατί βγήκε ένα κυπριακό έντυπο ή blog που επέμενε με θράσος, λες και έχει κοριούς μέσα στο σπίτι μου, πως αυτό το tweet αφορούσε τη Δέσποινα, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν αναφερόμουν στη Δέσποινα Βανδή. Βάζω τελεία, βάζω και παύλα, για να το χωνέψουν όλοι αυτοί που δυσκολεύονται. Με τη Δέσποινα έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία στιχουργού και τραγουδίστριας και είναι πολύ πιθανό και να ξαναέχουμε στο μέλλον. Δεν έχει δώσει όλον αυτό τον καιρό καμία συνέντευξη και, αν δώσει, θα επιλέξει η ίδια σε ποιον θα το κάνει και έχει κάθε δικαίωμα να πάει στον Κωστόπουλο, τον Λιάγκα, τη Γερμανού, τα Καρντάσιανς, τον Γεωργαντά. Δεν είναι υποχρεωμένη, επειδή της έχω γράψει τραγούδια στο παρελθόν, να έρθει σε μένα. Εγώ απλά απάντησα σε μια θαυμάστρια της. H απάντηση δεν έκρυβε καμία μομφή. Όσο για τη δήλωση στη συνέντευξη («Όταν ακούω τη φράση “ξέρετε, φέτος δεν θα κάνω τηλεοπτική εμφάνιση, έτσι, από άποψη”, εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τους απαντούσα “ξέρετε, δεν δίνω στίχους σε πρωτοεμφανιζόμενους, έτσι, από άποψη”»), δεν αναφερόμουν στη Δέσποινα, αλλά σε έναν καλλιτέχνη πολύ μικρότερο από τη Δέσποινα και με μικρότερη καριέρα, ο οποίος, για να έρθει στην εκπομπή, ζητούσε 65άλεπτο αφιέρωμα στην καριέρα του, η οποία είναι η μισή της Δέσποινας, και καμία ερώτηση που να τον φέρει σε δύσκολη θέση. Ε, όχι. Παζάρια εγώ στην εκπομπή αυτή δεν κάνω.»

Στη συνέχεια δε διστάζει να απαντήσει στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τη σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου.


«Ενοχλεί τον Γιώργο Λιάγκα που κάθε βδομάδα είμαι στα περιοδικά με τον Μάνο και με στεναχωρεί αυτό, γιατί εγώ τον Λιάγκα τον συμπαθώ πολύ και ξέρω πως θέλει να με δει νοικοκυρεμένη. Πέρα από την πλάκα ξέρω πως ο Γιώργος με έχει μέσα στην καρδιά του και δεν μου το βγάζεις αυτό από το μυαλό μου, γιατί το έχουμε συζητήσει. Και είναι και ένας άνθρωπος παραδοσιακός, κάτι που δεν το έχει κρύψει ποτέ. Δεν το έχει παίξει ποτέ "προχώ''. Δεν του αρέσει ��οιπόν, ούτε δημόσια να θωπεύω τον σύντροφο μου, ούτε να με θωπεύει και μαγκιά του που βγαίνει και λέει την άποψη του. Όταν κάνω κάτι καλό που του αρέσει, βγαίνει και λέει δημόσια την άποψη του λέγοντας ''μπράβο''. Όταν τον εκνευρίσω, θα με μαλώσει και πάλι δημόσια. Έχει τη μαγκιά να λέει τη γνώμη του και όποιον πάρει η μπάλα. Σου λέει '' η Ναταλία με ξέρει δεν θα με παρεξηγήσει". Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι με κάποιον, που έχει κι αυτός τις θαυμάστριες του και τον κυνηγούν οι φωτογράφοι επίσης, ξέρεις πολύ καλά πως , αν πας σε νυχτερινό κέντρο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε φωτογραφίσουν.»

Έπειτα σε ερώτηση με ποια από τις γυναίκες που συνεργαζόταν στο παρελθόν έχει κοντραριστεί, απαντά: «Mε γυναίκα δεν έχω κοντραριστεί ποτέ στη δουλειά. Έχω νιώσει δυσάρεστα με αρχισυντάκτη και πολύ δυσάρεστα με παραγωγό εκπομπής, που ήθελα πραγματικά να πιάσω τα κεφάλια και των δύο και να τα χτυπάω μεταξύ τους. Ήταν όμως και οι δύο γένους αρσενικού και δεν μαθεύτηκε ποτέ, γιατί είμαι άνθρωπος που φροντίζω τα προβλήματά μου να τα λύνω ήσυχα. Ξέρω πως οι κόντρες με γυναίκες πουλάνε, αλλά δεν… Απορώ πως τους ξέφυγε η Αραβανή, που είναι δύο μέτρα κορίτσι. Αυτή γιατί να μην τη κοντράρω δηλαδή; Στο πηγάδι η Ευαγγελία; Θα μου πεις, έμεινε λίγο στην εκπομπή, οπότε πού να προλάβει!».