Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Καπουτζίδη στο πλατό της Ναταλίας Γερμανού.

  • Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνηση του, όταν στην εκπομπή εμφανίστηκε η παρέα του «Παρά Πέντε»:

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αγγελική Λάμπρη και Αργύρης Αγγέλου, του έκαναν μια πολύ τρυφερή έκπληξη στην εκπομπή, ενώ η Σμαράγδα Καρύδη που δεν μπόρεσε να δώσει το παρόν λόγω προβών, μίλησε μέσω video wall για τον καλό της φίλο.

  • Ωστόσο, όταν η κουβέντα γύρισε στο παρελθόν, και στην ερώτηση αν τελικά το «Πάρα Πέντε» θα συνεχιστεί, ο Γιώργος Καπουτζίδης χωρίς να συγκρατήσει τα δάκρυα του, έβαλε οριστικό τέλος λέγοντας:

«Έχουνε περάσει πολλά χρόνια, έχουμε τραβήξει διαφορετικούς δρόμους. Αλλού ο ένας αλλού ο άλλος. Και δεν είμαστε πια αυτό που ήμασταν. Δεν είμαστε πια οικογένεια. Τότε δεν ήμασταν απλά πέντε συνάδελφοι. Ήμασταν οικογένεια. Κι αυτό έγραφα! Αυτό αισθανόμουνα όταν έγραφα. Κι αυτό είναι η ίδια σειρά. Το είπα και στο τελευταίο επεισόδιο. Πως αυτοί οι άνθρωποι έμειναν για πάντα μαζί. Ήμασταν μια οικογένεια πραγματική!»

  • Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αγαπημένη του γιαγιά Ειρήνη Κουμαριανού που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή:

«Είναι κομμάτι της ζωής μου. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι η οικογένεια μου! Τους αγαπώ όσο όλη μου η ζωή».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.