Έξαλλη έγινε διαγωνιζόμενη του The Voice όταν κανένας από τους τέσσερις κριτές δεν γύρισε την καρέκλα. Με το που τελείωσε το τραγούδι και γύρισαν οι κριτές για να την αντικρίσουν, η Παναγιώτα Καψάλη τους έριξε ένα βλέμμα φωτιά που τρόμαξε ακόμα και τον Αντώνη Ρέμο.

Μάλιστ�� όταν επιχείρησε να την συμβουλέψει και να της πει ότι δεν τελείωσε τίποτα, εκείνη με έντονο ύφος, σαν να είναι έτοιμη να τον δείρει, άρχισε να του λέει ότι έχει κάνει κι άλλη φορά προσπάθεια σε talent shows που δεν την επέλεξαν και ήθελε να την επιλέξουν στο The Voice.

«Κοιτάξτε, κάτω δεν πρόκειται να το βάλω ποτέ. Η μουσική είναι το μόνο πράγμα που με γεμίζει. Δε θα το βάλω κάτω. Απλά δεν είναι κρίμα να χαθεί άλλος ένας χρόνος για το The Voice 2; Δεν καταλαβαίνετε πόσο το ονειρευόμουν. Όλα όσα μου λέτε τα έχω ξανακούσει . Πριν τρία χρόνια άκουγα το ίδιο πράγμα. Το θέμα είναι ότι το παιχνίδι είναι μια καλή αρχή. Ξέρετε πόσα παιδιά έχουν ταλέντο και δεν τα έχει ακούσει κανείς; Δεν με νοιάζει τι μου λέτε, ήθελα να μπω στο παιχνίδι. Ήθελα η τρίτη φορά να είναι καλή. Ήθελα να γυρίσει έστω κι ένας», είπε η Παναγιώτα.

Η Δέσποινα Βανδή φάνηκε να στεναχωριέται πάρα πολύ με τα όσα άκουσε και προσπάθησε να της μιλήσει σαν μητέρα και να της δώσει να καταλάβει ότι η προσέγγισή της είναι λανθασμένη.

«Καταρχήν αγάπησε τον εαυτό σου γι’ αυτό που είσαι. Κατά δεύτερον κανείς από εμάς δεν βγήκε μέσα από ένα παιχνίδι. Δεν μας δόθηκε ποτέ αυτή η ευκαιρία. Και οι τέσσερις τραγουδούσαμε σε μαγαζάκια στη Θεσσαλονίκη και κάποια στιγμή κάποιος μας πρόσεξε. Αλλά πρόσεξε ποιο είναι το κίνητρό σου. Δεν είναι στόχος να μπεις σε ένα talent show. Το παίρνεις λάθος από την αρχή. Αυτό που θέλω να ακούσω από εσένα είναι ότι αγαπάς το τραγούδι. Αν σε έβλεπα σε μια οντισιόν μου, θα σε έπαιρνα γιατί δεν θα είχα παραπάνω απαιτήσεις. Αλλά ναι, υπήρξαν Παναγιώτα μου φωνές σ’ αυτό το ενάμισι λεπτό που τις άκουγες και σου σηκωνόταν η τρίχα. Ήταν άρτιες και δεν είχαν το παρουσιαστικό σου. Για σένα δεν είναι το τέλος εδώ. Πάρε το πείσμα που έχεις και γύρισέ το αλλιώς. Θέλω να σε ακούσω να λες ότι θέλεις να τραγουδάς. Ξέρεις κάτι; Δεν τραγουδάω από πέρσι τον Μάρτιο και τρώω τις σάρκες μου. Θέλω να πηγαίνω να τραγουδάω, είναι η μεγαλύτερή μου ανάγκη. Σου μιλάω σαν μάνα σου… πάρ’ το αλλιώς, θα σου έρθουν ευκαιρίες», της είπε, ελπίζοντας να κατάφερε να την κάνει να καταλάβει.