Στην… ψήφο θα κριθεί όπως όλα δείχνουν το ποιος θα επικρατήσει στον μεγάλο τελικό του Dancing with the stars. Κατερίνα Στικούδη και Ησαΐας Ματιάμπα ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά και το παρκέ του Dancing αναμένεται να πάρει φωτιά.

Οι ψήφοι του κόσμου θα είναι αυτοί που θα κρίνουν τον μεγάλο νικητή, με τ�� προγνωστικά να δείχνουν ότι ο τελικός θα είναι μια αναμέτρηση με μεγάλο σασπένς.

Μέχρι χθες οι ψήφοι του κοινού έδιναν ένα μικρό προβάδισμα στον Ησαΐα Ματιάμπα, αλλά όλα ανατρέπονται από λεπτό σε λεπτό, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την αγωνία.

Ενδεικτικό είναι ότι την Κυριακή, η πλειοψηφία του κοινού (55%) ήταν στο πλευρό του Ησαΐα Ματιάμπα, ενώ το 46% ψήφισε… δαγκωτό Κατερίνα Στικούδη.

Την Δευτέρα η εμφάνιση του Ησαΐα στην εκπομπή «Όλα τρέλα» έδωσε προβάδισμα στον τραγουδιστή με 60%, ενώ η Κατερίνα συγκέντρωνε το 40%. Αντίθετα την Τρίτη, η προτίμηση του κοινού βρίσκει τους δύο φιναλίστ ισόπαλους, ενώ την Τετάρτη η ψαλίδα άνοιξε και πάλι υπέρ του Ησαΐα Ματιάμπα.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά, ο τραγουδιστής συγκέν��ρωνε την Πέμπτη το 55% της εύνοιας του κοινού και η Κατερίνα το 45%, ενώ την Παρασκευή η διαφορά είχε μειωθεί στο 51% - 49% υπέρ του Ησαΐα.

Όλα λοιπόν είναι ρευστά και όπως φαίνεται την Κυριακή θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποιος θα στεφθεί τελικά νικητής στο Dancing.