​Έξαλλος είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος, με δημοσίευμα εφημερίδας, που τον ήθελε να παίρνει το μέρος του Γιάννη Λάτσιου και όχι της Ελένης Μενεγάκη, επειδή είπε πως είναι η πρώτη φορά σ’ ένα διαζύγιο που ο άνδρας δεν πληρώνει, αλλά ζητάει χρήματα!

Το πρωί στην εκπομπή όταν ο Άρης Καβατζίκης μίλησε για την δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, τότε έξαλλος ο παρουσιαστής έσπευσε να απαντήσει…

«Το δημοσίευμα έχει από κάτω ένα κομματάκι, ότι παίρνω θέση υπέρ του Λάτσιου. Θα ήθελα να πω ότι όχι δεν παίρνω! Δεν με ενδιαφέρει. Σε ξένες οικογένειες, ο καθένας στο σπίτι του να κοιτάει τι είναι.. και συ που το έγραψες.. το δικό σου σπίτι (σ.σ. να κοιτάς). Εγώ είπα εχθές με μια δόση χιούμορ, ότι για μια φορά βλέπουμε άνδρας να ζητάει λεφτά από γυναίκα! Από εκεί και πέρα εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να δώσει ή να πάρει η Ελένη! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου! Αγαπάω και τους δυο και λυπάμαι που δεν βρέθηκε λύση προ δικαστηρίου! Εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά ότι είχανε φτάσει στο φτερό να τελειώνει το θέμα, και τελευταία στιγμή για τον Α ή Β λόγο έσπασε! Αλλά δεν θέλω να ξαναδώ παιδιά να γράφονται τέτοιες χαζομάρες! Δεν θέλω, δεν πήρα καμία θέση! Τέτοια δικαστήρια γίνονται πολλά στην Ελλάδα»!

Μετά από αυτά, η Τζένη Μπαλατσινού είπε να σταματήσει εκεί η συζήτηση γιατί όταν υπάρχουν παιδιά είναι λεπτό το ζήτημα!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…