Μεγάλα κέφια είχε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, αφού είχε τα γενέθλιά της η μ��κρή της κόρη Βαλέρια, κι εκεί που έπινε τα κρασάκια της, πέταγε και τα καρφιά της το ένα μετά το άλλο για τον… πρώην Γιάννη Λάτσιο.

Μιλούσαν λοιπόν στην εκπομπή για την αποζημίωση που ζητά η Βαλερί Τριερβελέρ από τον Ολάντ για το κέρατο που της φόρεσε και η γάτα Ελένη βρήκε την ευκαιρία να στείλει το… μήνυμά της.

«Τι ζήτησε η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας από τον νυν Πρώτο Κύριο; Πόσα θέλει πες; Εγώ πια με τόσα που έχω ακούσει δεν ταράζομαι με τίποτα. Για πες πόσα ζητάει αυτή;» είπε με ύφος δήθεν μου τάχα μου αδιάφορο η Ελένη, αλλά αυτό που ήθελε να περάσει το πέρασε.

Μάλιστα οι σχέσεις της με τον Γιάννη Λάτσιο πρέπει να είναι στο κόκκινο εξαιτίας της δικαστικής τους διαμάχης, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 ζητά από την πρώην του 1.600.000 ευρώ!!!!

Η Ελένη άλλωστε είναι παλιά καραβάνα και ποτέ δεν λέει κάτι κατά λάθος. Ενδεικτικό του ψυχροπολεμικού κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους είναι μία ακόμα σπόντα της παρουσιάστριας με αφορμή συζήτηση για την κόρη της Λάουρα.

«Η Λάουρα θα με προσέξει στα γεράματα. Σε ποιον έμοιασε το παιδί αυτό; Σε κανέναν μας! Είναι καταπληκτικό παιδί», είπε το Ελενάκι, και καταλάβαμε όλοι ότι τον πρώην δεν θέλει ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπει.

Κι επειδή σ’ αυτή τη δικαστική διαμάχη η Ελένη θέλει να πάρει τον ρόλο του θύματος και της αδικημένης, φρόντισε να μας υπενθυμίσει και πόσο π��λύ είχε υποφέρει την εποχή του διαζυγίου της.

Απευθυνόμενη λοιπόν στην Κ. Ζαρίφη που εκείνη ακριβώς την χρονιά δεν ήταν μαζί της στην εκπομπή της είπε:

«Τις χρονιές που μου έφυγες η καρδιά μου ήταν πολύ μαραζωμένη. Κι ας έβρισκα απάγκιο σε άλλες αγκαλιές. Σαν την αγκαλιά σου πουθενά Κατερίνα. Δεν μπορώ άλλες στεναχώριες, θέλω μόνο χαρές. Δεν θέλω να ξανακλάψω. Στα πιο δύσκολα χρόνια με άφησες»!

Καταλάβατε τώρα ή να σας το κάνουμε και πιο λιανά; Χοντραίνει η κόντρα με τον Λάτσιο παιδιά και το Λενιώ ετοιμάζει το… οπλοστάσιό της. Ξέρει αυτή τι κάνει… είναι άλλωστε παλιά καραβάνα.

Δείτε το video…