Για τη συνεργασία της με την Λίτσα Πατέρα επί εποχής Πρωινού Καφέ μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, αποκαλύπτοντας ότι δεν ξέρει ακόμα τον λόγο που η γνωστή αστρολόγος είχε πάντα απέναντί της μια ψυχρή στάση.

«Το κεφάλαιο Λίτσα με είχε σ��εναχωρήσει πάρα πολύ όταν ήμουν στον Πρωινό Καφέ. Ποτέ δεν έμαθα αν όντως υπήρχε κάτι και τι ήταν αυτό. Και προσπάθησα να την πλησιάσω και κλάματα έβαλα από τη στεναχώρια μου και πόρτα της χτύπησα και δώρο της πήρα και γράμμα της έγραψα... Της ζήτησα να μου εξηγήσει αν έχω κάνει κάτι άθελά μου. Συζητούσα με τους ανθρώπους της παραγωγής μήπως εγώ έχω κάνει κάτι, κανείς δεν μπορούσε να μου απαντήσει. Ποτέ δεν έμαθα, ποτέ δεν μου λύθηκε η απορία», εξομολογήθηκε στην εκπομπή της η Ελεονώρα.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι τις προσπάθειές της τις έκανε, αλλά βρήκε πάντα μπροστά της μια κλειστή πόρτα.

«Τις προσπάθειές μου εγώ τις έκανα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να θέλει ή να μην θέλει έναν άνθρωπο δίπλα του. Πραγματικά την αγαπάω και έχω πληγωθεί που δεν μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω αν της έχω κάνει κάτι άθελά μου», είπε και κάλεσε την Λίτσα Πατέρα αν επιθυμεί να πάει ως καλεσμένη στο Μελέτησέ το για να λύσουν την παρεξήγηση on air.