Πρώτη ανάρτηση: 28/01/2014 00:20

«Όπως έχω στοιχειοθετήσει τόσα χρόνια να λέω την άποψή μου και ο κόσμος την αποδέχεται γιατί κάθεται και την βλέπει, άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί, έτσι νομίζω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να κρίνει εμάς που βγαίνουμε στην τηλεόραση. Ο καθένας έχει μια άποψη, καλά κάνει και την λέει, αλλά θα ήταν αστείο να βγω εγώ και να κρίνω αυτούς που μας κρίνουν».

Αυτό απάντησε ο Γ. Λιάγκας όταν ερωτήθηκε τι έχει να πει για τους τηλεκριτικούς που υποστηρίζουν ότι τα πρωινάδικα κιτρινίζουν και μοιάζουν αρκετά στα παλιά μεσημεριανάδικα.

Πάντως όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του για τα ��οσοστά τηλεθέασης του Dancing, ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι έκανε… χιούμορ και πως δεν πείραξε καθόλου τους ανθρώπους του ΑΝΤ1.

Άλλωστε όπως είπε έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος και χιούμορ διαθέτει και το χιούμορ του Γιώργου Λιάγκα καταλαβαίνει, σε αντίθεση με αρκετούς άλλους.

Όσο για το The Voice; Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ενθουσιασμένος με το νέο talent show, ενώ αποκάλυψε ότι στην τρίτη φάση του παιχνιδιού οι κριτές θα ζητήσουν από φίλους τους τραγουδιστές να τραγουδήσουν μαζί με τους παίκτες τους.

Πού ξέρετε λοιπόν; Μπορεί να δούμε στο show και την Άννα Βίσση, να δίνει χείρα βοηθείας στον Αντώνη Ρέμο.

Δείτε το video…