Από έναν βοηθό θα έχει στο πλευρό του κάθε κριτής στο «The Voice», που θα τον βοηθά με την εκπαίδευση των παικτών.

Ο Μιχάλης Κουινέλης ζήτησε τη βοήθεια του Δήμου Αναστασιάδη. Οι δυο τους είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι και όπως είπε ο τραγουδιστής με μεγάλη του χαρά δέχθηκε να βοηθήσει τον κριτή του talent show.

Ο Δήμος Αναστασιάδης θα αναλάβει τις ενορχηστρώσεις, το μοίρασμα των ντουέτων και θα είναι υπόλογος για την εμφάνιση του κάθε παίκτη. Μάλιστα όταν ο Μιχάλης Κουινέλης θα χρειαστεί να λείψει από την θέση του, τα καθήκοντά του θα τα αναλάβει ο τραγουδιστής.

Η Δέσποινα Βανδή πάλι θα έχει την πολύτιμη βοήθεια του Δημήτρη Κοντόπουλου. Ο μουσικοσυνθέτης είναι ένα πρόσωπο που εμπιστεύεται απόλυτα η Δέσποινα μετά τον Φοίβο και είναι εκείνος που της γράφει τα νέα της τραγούδια.

Πίσω από την καρέκλα του Αντώνη Ρέμου, βρίσκεται ο Χ. Σούμκα. Όπως είπε, οι βοηθοί λειτουργούν ως σύμβουλοι και βοηθούν τα παιδιά, δίνοντάς τους συμβουλές για να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες.

Τέλος η Μελίνα Ασλανίδου θα έχει στο πλευρό της τον Αντώνη Μιτζέλο, που αν και στις αρχές είχε τους ενδοιασμούς του για τη συμμετοχή του στο «The Voice», τελικά όμως η τραγουδίστρια τον έπεισε και θα δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του στους παίκτες της Μελίνας Ασλανίδου.

Δείτε το video…