Χύμα και τσουβαλάτα τα είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου για την κριτική επιτροπή στο «The Voice», ξεκαθαρίζοντας ότι η ίδια αρνήθηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 για να κάτσει σε μία από τις καρέκλες των κριτών.

«Δεν αποφάσισα να μην είμαι. Είναι μια θέση που κρατάω εδώ και καιρό. Και άλλες προτάσεις είχα για άλλα π��ιχνίδια, αλλά δεν βρήκα ποτέ τον λόγο να το κάνω. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε μια καρέκλα και να κρίνω έναν άνθρωπο», είπε.

Χαρακτήρισε μάλιστα τον εαυτό της πολύ… «νέα» για να κρίνει τους άλλους.

«Θεωρώ ακόμα νέο τον εαυτό μου. Όλους τους κριτές τους θεωρώ νέους, αλλά αυτή είναι μια δική μου άποψη. Αυτοί μπορούν και το κάνουν και δεν νιώθουν άσχημα, αλλά εγώ δεν μπορώ», είπε.

Και φυσικά τα καρφιά της δεν έμειναν μόνο εκεί, αφού χαρακτήρισε τους τέσσερις κριτές, υπερβολικούς στην κριτική τους.

«Η υπερβολή με νευριάζει. Βγαίνω από τα ρούχα μου. Έχεις απέναντί σου ένα παιδάκι το οποίο τρέμει σαν το ψάρι… Τι του λες τώρα, τι φωνάρα είσαι εσύ; Ποια φωνάρα; Έχω απέναντί μου ένα παιδάκι, ένα κοριτσάκι, ένα παλικαράκι που φαίνεται στα μάτια του η αγωνία του και θα του πω εγώ θα γίνεις, θα κάνεις, θα ράνεις; Και να γελάω την ώρα που το λέω;», αναρωτήθηκε η Νατάσα.

Πάντως την Νατάσα Θεοδωρίδου την γνωρίσαμε στο show της Ρούλας Κορομηλά, όταν εκείνη έψαχνε ταλαντούχους νέους τραγουδιστές. Τότε μάλιστα η παρουσιάστρια είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια.

Μάλιστα ένα χρόνο μετά την εμφάνισή της στο Μπράβο, η Νατάσα είχε καταφέρει να κάνει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά και πλέον να θεωρείται μια από τις καλύτερες Ελληνίδες, λαϊκές τραγουδίστριες.

Δείτε το video…