Έξαλλοι είναι σου λέει οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Τ. Γιαννούτσος και Θ. Βαμβακάρης με τον Γ. Λιάγκα για τον οποίον δεν δίστασαν να πουν από τον αέρα της ραδιοφωνικής τους εκπομπής ότι έχει καβαλήσει καλάμι.

«Νομίζω ότι έχει ξεφύγει ο Λιάγκας. Κάπου ένα καλάμι βλέπω να υπάρχει εκεί έξω. Θέλει προσοχή το καλάμι, μπορεί να π��σεις και μετά είναι δύσκολα τα πράγματα», είπε ο Θ. Βαμβακάρης.

Αφορμή για το ξέσπασμά τους ήταν οι δηλώσεις του Γ. Λιάγκα για το Dancing with the stars μετά τον sexy χορό της Κατερίνας Στικούδη και της Ευαγγελίας Αραβανή.

«Βγήκε στην εκπομπή του και σχολίαζε το Dancing with the stars που είναι του ιδίου καναλιού. Δηλαδή είναι σε ένα κανάλι, έχει μια εκπομπή. Μιλάς σ’ αυτή την εκπομπή για την άλλη σου εκπομπή, δηλαδή για τον εαυτό σου και κράζεις αντίστοιχη εκπομπή του ίδιου καναλιού γιατί δεν κάνει τα ίδια νούμερα τηλεθέασης; Αυτό δεν έχει ξαναγίνει», είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Όσο για τον χαρακτηρισμό που του αποδίδουν στην εκπομπή του ως ο πιο καταξιωμένος παρουσιαστής, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί είπαν.

«Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν βάλει μυαλό με την κρίση. Πριν λίγες μέρες, επί δέκα λεπτά είχαν ασχοληθεί στην εκπομπή του με ένα δημοσίευμα που τον αφορούσε και έλεγε ότι είναι από τους πιο καταξιωμένους παρουσιαστές. Θα μπορούσε να το διαβάζει ο ίδιος σε τρίτο πρόσωπο», είπαν και κατέληξαν:

«Νομίζω ότι έχει ξεφύγει ο Λιάγκας ε;»