Μί�� παραμυθένια ιστορία που θα ξετρελάνει τους λιλιπούτειους τηλεθεατές έρχεται στο Star: ο λόγος για την παιδική σειρά «Ben And Holly», που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο, στις 09:30!

Λίγα λόγια για την σειρά

Οι δημιουργοί της «Πέπα, Το Γουρουνάκι» μας μιλούν για την Χόλι, μια νεαρή νεραϊδοπριγκίπισσα, που προσπαθεί να μάθει πώς να χρησιμοποιεί σωστά τα φτερά της για να πετά, ενώ τα μαγικά της κόλπα δεν έχουν πάντα την επιτυχία που θα ήθελε και, πολλές φορές, τίποτα δεν πάει σύμφωνα με τα σχέδιά της! Ζει με τους γονείς της, τον βασιλιά και τη βασίλισσα και τις δύο μικρές αδελφούλες της, την Ντέιζι και την Πόπι. Φοράει πάντα ροζ φόρεμα και ένα μικρό στέμμα στολίζει τα ξανθά μαλλιά της.

benholly1.jpg

Ο καλύτερος φίλος της Χόλι είναι ο Μπεν, το Ξωτικό, ο οποίος δεν έχει φτερά αλλά ούτε μπορεί να κάνει μαγικά. Όμως, όπως όλα τα ξωτικά, ο Μπεν είναι πολύ καλός στις κατασκευές και ιδιαίτερα στο να κατασκευάζει παιχνίδια! Ζει με τους γονείς του, έχει κόκκινα μαλλιά, φοράει πάντα μπλε ρούχα και μπλε τριγωνικό καπέλο, που έχει πάνω ένα φύλλο βελανιδιάς. Είναι πολύ δημοφιλής και έχει παντού φίλους!

benholly2.jpg

Οι δύο ήρωες ζουν στο «Μικρό Βασίλειο», μι�� μικροσκοπική χώρα όπου τα λουλούδια και το γρασίδι είναι πιο ψηλά και από τους πιο ψηλούς πύργους και τα έντομα οι καλύτεροι τους φίλοι, ενώ οι καθημερινές τους περιπέτειες είναι όπως ένα ανθισμένο λιβάδι: πολύχρωμες, πολυποίκιλες και πάντα ενδιαφέρουσες!

benholly3.jpg

Το «Ben And Holly» είναι βρετανικής παραγωγής και έχει βραβευθεί στα BAFTA Awards το 2009 ως «η καλύτερη σειρά για παιδιά προσχολικής ηλικίας». Προβάλλεται σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Αφρική, Λατινική Αμερική, ενώ θα ενταχθεί στην παιδική ζώνη του Star, που παραμένει πρώτη και με διαφορά (μέσος όρος Οκτώβριος 2013 – 19 Ιανουαρίου 2014 38% στα παιδιά, με απήχηση σε αγόρια και κορίτσια).

benholly4.jpg