​Η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε το μεσημέρι στην εκπομπή της για τις μεσημεριανές εκπομπές, με αφορμή τα σχόλια που έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά το πρωί για τα θέματα και τον κιτρινισμό.

«Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσω με τον Λιάγκα για πρώτη φορά στα χρονικά: στο ότι τα μεσημεριανά όπως τα κάνατε τότε... γιατί έχει δίκιο! Τότε μιλάγαμε για το απόλυτο ξέσκισμα της σάρκας από τα γεράκια, κοράκια... δεν χαρίζανε κάστανο, ίσως και γι' αυτό είχανε επιτυχία και συμφωνώ σ' αυτό με την Φαίη... διότι παίρνανε ένα πρόσωπο και το ξεσκίζανε από το πρωί έως το βράδυ, αλύπητα, ανελέητα και με τα χειρότερα! Έχω κινηθεί νομικά προς όλα τα κανάλια... Μην το πιάσουμε τώρα, γιατί θα λένε ότι κλαίγομαι» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη!

«Αυτό επειδή έχουν σταματήσει τώρα, τα μεσημεριανά μέχρι να περάσουν την μεταβατική φάση αλλαγής και διαμόρφωσης και αναμόρφωσης, περάσανε και ενδεχομένως περνάνε ακόμα κρίση! Διότι υπάρχει μια φόρμουλα πλέον καινούργια, η οποία έχει ξεκινήσει από το πρωί, από εμάς, η οποία θέλει το σχόλιο να γίνεται με πολύ πιο απαλό και ήπιο τρόπο… Αναφέρομαι σ��ην Πρωινή Μελέτη που δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για κιτρινισμό, ποτέ για ξεφτιλισμό, ποτέ για το οτιδήποτε! Ήταν μια εκπομπή αξιοπρεπέστατη, η οποία σάρωνε στα νούμερα της τηλεθέασης και εκεί πραγματικά κάναμε χιούμορ και πλάκα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Οι πρωινοί έγιναν μεσημεριανοί και οι μεσημεριανοί πρωινοί... και οι κίτρινοι γίνανε ροζ και οι ροζ γίνανε μαύροι... Η ισορροπία είναι λεπτή στο σχόλιο γιατί και ο Λιάγκας έχει κάνει πλάκες πολλές και δεν έχει κάνει μεσημέρι... έχει κάνει lifestyle... αλλά μερικές φορές το σχόλιο του παίρνει τη μορφή σκληρής κριτικής... Ο Γιώργος με τον αυθορμητισμό του έχει προσβάλει μερικές φορές ανθρώπους που δεν είναι δημόσια πρόσωπα... Η άποψη με την κριτική είναι μια παρεξήγηση-δρόμος και πρέπει να προσέχουμε!».

Μάλιστα για την εποχή που η Φαίη Σκορδά έκανε το μεσημεριανό η Ελεονώρα δεν δίστασε να πει:

«Έχω στείλει από το νοσοκομείο που νοσηλευόμουν για δυο μήνες σερί μια γλάστρα επώνυμα, στη Φαίη Σκορδά και στη Ζήνα Κουτσελίνη και τους είχα γράψει «δεν αντέχω άλλο, υπάρχουν άνθρωποι κακοί, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που υποφέρουν» και το έχω αφήσει εκεί! Φαντάσου! Φαντάσου με έναν πατέρα και με μία μάνα που δεν ασχολούνται με αυτά να παίρνουν τον ΑΝΤ1 και να λένε «προστατεύσ��τε το παιδί μας»! Και καλό είναι αν δεν έχεις πάθει να μη μιλάς. Και επειδή ούτε η Φαίη έχει πάθει, ούτε ο Γιώργος έχει πάθει, ούτε άλλοι παρουσιαστές που έχουν περάσει από τα μεσημεριανά και δεν έχουν πάθει! Καλό θα είναι να ακούνε και κάποιον, ο οπο��ος έχει πάθει, που αν μη τι άλλο θα μπορούσαν να έχω ξεσκίσει πολύ κόσμο, μπαίνοντας στο μεσημεριανό και με το άλλοθι του μεσημεριανού!»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...