Μία νέα κόντρα φαίνεται πως ξέσπασε στην ελληνική showbiz, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να γίνεται «τούρμπο» έπειτα από μία ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και με τον... Γιώργο Λιάγκα στο φόντο!

«Τον τελευταίο καιρό έχεις μπλέξει σε παρεξηγήσεις, με Σταμάτη, Κωστόπουλο... είναι αλήθεια αυτό;», ρώτησε ο Γρηγόρης τον Στέλιο Ρόκκο στην χθεσινή εκπομπή των «Καρντάσιανς».

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο τραγουδιστής ουδεμία κόντρα έχει με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά με τον Γιώργο Λιάγκα και, μάλιστα, του είχε απαντήσει μέσω της εκπομπής «Πρωινό Mou».

«Ο κύριος Αρναούτογλου είναι πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος. Είναι γνωστότατο ότι ο κύριος Ρόκκος έχει πλακωθεί με τον κύριο Λιάγκα και έχει ρίξει μπινελίκια στον κύριο Λιάγκα. Εγώ με τον Ρόκκο δεν έχω τίποτα, είμαστε μια χαρά. Ο Αρναούτογλου, αντί να ρωτήσει τι έγινε με τη Σταμάτη και τον Λιάγκα, λέει τι έχει γίνει με τον Κωστόπουλο», είπε σχολιάζοντας την συνέντευξη του τραγουδιστή, ο παρουσιαστής του Mega.

Φανερά εκνευρισμένος, ο Πέτρος Κωστόπουλος κατέληξε: «τι έγινε με τον Κωστόπουλο ρε Γρηγοράκη; Πες μου κι εμένα να καταλάβω! Πες μου αγοράκι μου! Θα σου φέρω μια πίτσα! Αλλά πιστεύω ότι έκανες λάθος. Δεν πειράζει. Αλλά είναι τρελό! Εγώ δεν πλακώθηκα με κανέναν»!

Δες στο βίντεο το ξέσπασμα του Κωστόπουλου για τον Αρναούτογλου!