Ούτε να... κρυφτούν δεν μπορούν οι παρουσιαστές του «Μες Στην Καλή Χαρά»: την ώρα που η Κατερίνα Καραβάτου έλεγε σε δημοσιογράφους πως συνοδεύεται στο θέατρο από τον Παύλο Σταματόπουλο και το team της εκπομπής είναι όλο μαζί, εκείνος... πέρασε από δίπλα της μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Έχουμε έρθει όλοι εδώ, συμπτωματικά καθόμαστε σε διαφορετικές θέσεις με την Κωνσταντίνα», έλεγε η Καραβάτου στους δημοσιογράφους, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ψύλλοι Στ’ Αφτιά», που την ρώτησαν αν υπάρχουν κόντρες στην εκπομπή του Alpha, όταν από δίπλα της πέρασαν η Κωνσταντίνα και ο Παύλος και... την χαιρέτισαν.

Σάστισε η παρουσιάστρια και το μόνο που είπε είναι ότι είχαν έρθει μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο.

Λίγο αργότερα, πάντως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με τον Παύλο Σταματόπουλο στο πλευρό της, έλεγε ότι κανόνισαν να έρθουν με την κόρη της πρωταγωνίστριας Βίκυς Σταυροπούλου, ενώ η Καραβάτου δεν είχε αποφασίσει αν θα πάει, καθώς δεν είχε οριστικοποιήσει με την νταντά.

Ποιά από τις δύο είπε την αλήθεια βρε παιδιά;
Γιατί, κατά τα άλλα, δεν υπάρχει καμία κοντρα και είναι... μες στην καλή χαρά! Χα, χα...

Μετά από αυτό, άντε να πιστέψουμε την δήλωση που έκαναν και οι δύο, πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την Ναταλία Γερμανού, η οποία ήταν επίσης παρούσα στο θέατρο, αλλά εκείνες... δεν την είδαν!

Δείτε στο βίντεο το ευτράπελο με την Καραβάτου και την Σπυροπούλου