​Η διευθύντρια του Closer μιλά για το μεγάλο σκάνδαλο που αποκάλυψε και αφορά τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ και την παράνομη σχέση του με την Ζουλί Γκαγιέ!

0,,17358670_303,00.jpg
Η Λόρανς Πιό έκανε την μεγαλύτερη επαγγελματική της επιτυχία με την δημοσίευση των φωτογραφιών του Ολάντ που έβγαινε από το διαμέρισμα της ερωμένης του και η ίδια δήλωσε:

closer3.jpg
«Μπορεί να σας κάνει να χαμογελάσετε, αλλά εμείς στα περιοδικά people έχουμε δεοντολογικούς κανόνες. Πρώτος είναι να μη δημοσιεύεις ποτέ μια ιστορία με κέρατο αν το περιβάλλον του ενδιαφερόμενου δεν το γνωρίζει» αναφέρει σε συνέντευξή της στη Liberation και τονίζει ότι ο έρωτας του Ολάντ για τη Γκαγιέ κυκλοφορούσε ήδη στην πόλη.

closer4.jpg
Μάλιστα η διευθύντρια του σκανδαλοθηρικού περιοδικού έγινε διάσημη όταν δημοσίευσε πέρυσι το καλοκαίρι τις topless φωτογραφίες της Kate Middleton, όπου τα βρετανικά ΜΜΕ καυτηρίασαν το περιοδικο, το παλάτι έγινε έξαλλο και έκανε μήνυση στο Closer…

140912133131_1696.jpg

closer5.jpg
«Αυτές οι φωτογραφίες τελικά δεν ήταν σοκαριστικές. Δείχνουν μια νέα γυναίκα να κάνει μπάνιο τόπλες, όπως κάνουν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο», είπε η Λόρανς Πιο.

closer7.jpg
Μάλιστα οι Sunday Times έγραψαν ότι είναι «η γυναίκα που άλλαξε τη Γαλλία», ενώ τα γαλλικά ΜΜΕ έγραψαν ότι εξαιτίας της διαλύθηκε το προεδρικό ζεύγος.
closer8.jpg