Φωτογραφίζεις διαρκώς τον εαυτό σου και «ανεβάζεις» τις πόζες στα social media; Το ίδιο κάνει και γνωστός ηθοποιός του Hollywood, που παραδέχεται τον... εθισμό του στα selfies ​και, σε άρθρο του, απαντά σε όσους τον επικρίνουν!

«Tα selfies είναι κάτι το καινούργιο για μένα, αλλά καθώς εθίζομαι ολοένα και περισσότερο στο Instagram, φαίνεται πως κατηγορούμαι ότι το παρακάνω», γράφει ο James Franco, που έχει χαρίσει στους εκατομμύρια διαδικτυακούς του φίλους ακόμα και σχεδόν γυμνές φωτογραφίες του.

franco1.jpg

Αν οι φίλοι σου σε λένε ψωνάρα που αυτοφωτογραφίζεσαι όλη την ώρα, ο 35χρονος ηθοποιός σου έχει το κατάλληλο επιχείρημα για να αντικρούσεις τις επικρίσεις: «οι χρήστες τρελαίνονται όταν ανεβάζω κάποιο selfie, ακόμη και όταν αυτό δείχνει απλώς τα δύο αδέλφια μου. Αντιθέτως, όταν κοινοποιώ άλλες στιγμές που μπορεί να περιλαμβάνουν καλλιτεχνικά project και ποιήματα, βλέπω πως όχι μόνο δεν έχω την ίδια ανταπόκριση αλλά χάνω και followers».

franco2.jpg

«Όλοι οι σταρ γνωρίζουν τη δύναμη της εικόνας τους και το πώς ενισχύεται όταν σερβιριστεί με αποκλειστικό υλικό που φωνάζει: “εδώ είναι ένα κομμάτι από την προσωπική μου ζωή”», υποστηρίζει ο James μέσω της ιστοσελίδας των «New York Times» και καταλήγει: «καθένας έχει διαφορετικούς λόγους που συνοδεύουν τις αναρτήσεις του, αλλά νομίζω πως τα selfies είναι τελικά τα μικρά μας avatar που σκοπό έχουν να δημοσιοποιούν το ποιοι είμαστε. Προσωπικά, με απωθούν οι λογαριασμοί χωρίς κανένα selfie. Θέλω να βλέπω και να γνωρίζω αυτόν με τον οποίο δικτυώνομαι και ένα selfie είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνουν οι συστάσεις. Είναι σαν να λες: “Γεια σας! Αυτός είμαι εγώ”».

Τα βλέπεις αγάπη μου; Αυτοφωτογραφίσου γιατί... χανόμαστε!

franco3.jpg